Citat:
Am inteles. Deci tu esti unul dintre cretinoizii care sparg site-urile oamenilor si insereaza linkuri catre propriile site-uri. Asa SEO mai zic si eu. Din cauza unora ca tine, mii de siteuri la care s-a muncit (facute fara furt) sunt busite si penalizate de Google.
Vezi tu.... Asta e o concepție extrem de greșită pe care o au multe persoane. Nu poți strica o resursă utilă decât dacă ești un cocalar retardat. Ți se pare din toate discuțiile de aici că sunt cocalar sau retardat? Nu este penalizat nici un site pe care pun linkurile. Dacă citeai tot ce s-a discutat ai fi aflat și de ce. Linkurile nu stau acolo prea mult timp. Rămân doar unele aflate în diferite articole sau puse pe site-uri părăsite de peste 1 an. Nu îndreaptă către site-uri de pharma sau către nișe care atrag penalizări. Un link pus o lună de zile pe un site cu pr 6 sau mai mare nu are cum să atragă penalzări pentru acel site. Nu penalizează nimeni un site de genul ăsta cu una cu două, mai ales în maxim 90 de zile. Te invit să iei întreg topicul de la capăt.
Citat:
Ar trebui sa faci un tutorial despre asta: cum sa spargi un site si sa iti pui linkul acolo, ca un "jmeker" adevarat, ce zici?
Hai să îți explic ceva în termeni mai amabili decât cei pe care-i folosești tu. De fapt mă adresez întregii comunități, pentru că Seopedia este o comunitate, nu un site unde doar moderatorii au dreptul să decidă ce informații sunt utile sau nu pentru forum.