3 out of 3 members found this post helpful.
seo prin hacking in .ro
Studiez de ceva vreme un site care face spam,blackseo, hacking si nici un algorit de la google cum ar fii panda sau pinguinul nu a putut depista acest mega spamer si hacker.
Dupa cum stiti google nu citeste text/JavaScript, acest spamer cu ajutorul text/JavaScript a ascuns link-urile lui in mai multe
site-uri pe care le-a spart prin metode de hacker.
Va las mai jos cateva exemple de site-uri unde are link ascuns in sursa, se poate vedea doar cu comanda CTRL+U
- conterail.com/ PR 3
- ccfundacions.org/ aici am vorbit si i-au scos link-ul, pagerank 5
- mundoestudio.es/ pagerank 3
- eastcountymagazine.org/node/6044 pagerank 2
- mpazm.net/premios.html pagerank 5
Lista este mult mai mare, pot continua, sunt cu sutele.
Site-ul despre care este vorba este jocurile.us apare in .ro la mai bine de 50% din cautariile mari, voi ati muncit sa
face-ti LE sau sa cumparati advertoriale, link-uri si asa mai departe si nu ati putut sa ajunge-ti la performantele lui.
Ce putem sa facem pentru al elimina? Am vorbit pe forum google despre el si mi s-a recomandat sa adun mai multi vebmasteri si
sa depunem o reclamatie aici: google.com/webmasters/tools/paidlinks
Consider ca persoane care prin asemenea metode isi dezvolta activitatea trebuie eliminati.
Fac de ras comunitatiile de webmaster romanesti si isi bat joc de cei care incearca prin munca cinstita sa creasca.
Dupa stilul de lucru, tipul pare sa aiba si site-ul cujocuri.com, are aceisi constructie de link-uri SPAM doar conturi de google adsense diferite, se pare ca google tolereaza asa ceva.
Sunt convinsa ca sunt multi webmasteri de site-uri de divertisment si jocuri aici, incercam eliminarea lui?
1 out of 1 members found this post helpful.
Ai 2 variante:
1. report (raport)
2. report
De obicei nu se face report decat daca ai site de nisa = concurenta. Dar cum seopedia e plin de proprietari de site-uri pe nisa de jocuri, atunci puteti face raport.
Este ok sa faci raport, dpdv seo, daca concurenta foloseste astfel de metode.
Despre jocuri.us mai este un user pe forum, care chiar mi-a aratat, si i-am zis acelasi lucru: RAPORT.
Eu mi-am primit raport pt link-uri de PR de ex, care nu au fost "naturale", Google mi-a penalizat 2 site-uri, dar NU ma deranjeaza. Fiecare obtine linkuri cum poate, dar daca as avea concurent de genul de mai sus, cu siguranta as face raport, altfel, prefer sa lucrez sa-l intrec.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Dan, eu am ales o nisa fara asa mare concurenta si destul de bine platita. Imi aleg zona de promovare dupa nisa, sa fie related si sunt atat de multe zone free in cat nu as avea nevoie de apelez la asemnea practici.
Am primit si incurajazi PM pentru acest demers, eu as fii mai fericita daca as vedea webmasterii sa se uneasca si sa foloseasca cu incredere formularul de report pentru .ro care este google.ro/contact/spamreport.html pot sa dea exemple de hiden link de mai sus, sau daca au nevoie sa apeleze la mine, detin o lista mare cu link-uri ascunse de acea persoana. Se pare ca la jocuri12.com a tinut treaba, site-ul acuma este in cadere libera, mai are undeva 25% trafic, am inteles ca el era lider inainte.
Sunt curioasa cum ati fii reactionat daca v-ar fii spart propriul site?
Dan, zona white este agreata si de google, zona white inseamna munca cinstita, gray este limita si black sunt practicile necinstite.
Practicile lui jocurile.us sunt mai vechi, vezi productforums.google.com/forum/#!topic/webmasters/ASULKSsjiGM