Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Iti raspund mai tarziu, la balablabla, acum ma doare altceva.
La 10-12k pe luna tu te tii de hacking? Pai cu 1-2k/luna investitie nu te da nimeni jos. Deci nu cred. Imi spune si mie cineva cat face un site de jocuri in top 3, pe mai multe nise?
Eu vad doar site-uri jenante, design, usability ....sau seo, deci la un 120k/an nu-ti poti bate joc de site, asa ca nu cred.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
era de vanzare cel de pe locul 4 pe cautarea jocuri la 1k Vand site de jocuri cu masini, motociclete si atvuri
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Prin 2008-2009 am dus un site de jocuri online pana pe pozitia 11 (pagina 2 locul 1) si am renuntat datorita monetizarii foarte slabe (~200-300 usd). Aveam numai AdSense pe el si atunci totusi se platea muuult mai bine decat acum. Costul sa urc siteul mai sus erau enorme si nu renta.
Parerea mea este ca respectivul mai bine isi facea un atelier de cotete de caini cu desfacere online, ajungea pe primul loc pe aceasta nisa si sunt sigur ca avea un castig mult mai mare decat acum.
Bine Fata, dar parca vorbeam de unii cu site-uri d ejocuri care fac 12k pe luna, cu hacking? Ei eu vreau sa fac 12k pe luna, fara hacking. Asa ca vreau sa-mi fac site. E ontopic.
Il intreb pe felix, ca vad ca el e cu jocurile.
@ Clax. Loc 11 vs loc 1, cred ca diferenta de trafic pe nisa asta este de minim 100 de ori. Eu caut jocuri, sa ma joc, de ce as merge pe pagina 2, cand vad ca orice site are ceva sute de jocuri.
"Batalia" nu e grea deloc, e chiar usoara. Fiecare nisa cu strategia ei.
Ultima modificare făcută de Tom; 16th May 2013 la 20:15.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)