Pagina 4 din 6 PrimulPrimul ... 23456 UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 58

Subiect: seo prin hacking in .ro

TheRibi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    7th May 2013
    Vârstă
    33
    Posturi
    32
    Putere Rep
    23

Implicit

aoleu, ce s-a mai deviat de la subiectul asta.. Dan nu stiu de ce esti tu asa revoltat pe ce a zis Marlen.. ea/el pur si simplu a gasit un om care sparge site-uri si ascunde link-uri si nu ii convine ca ea/el sa aiba 100 de site-uri de jocuri in care investeste timp/bani si unu care pune alandala link-uri prin hacking sa fie pe locul 1 peste tot..
    Tom da, se pot face si bani seriosi din site-uri de jocuri.

pana la urma a dat report cineva la site-ul respectiv?!

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    109
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    109

Implicit seo prin hacking in .ro

Am explicat destul de clar. Dupa regulile google, toate site-urile de jocuri din top10 triseaza. Le raportam pe toate?
    Sau doar concurentii?
    Trust, but verify.

inSecure este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    2nd December 2007
    Posturi
    612
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Am explicat destul de clar. Dupa regulile google, toate site-urile de jocuri din top10 triseaza. Le raportam pe toate?
    Sau doar concurentii?
    Doar concurentii bre. Cum adica sa ne raportam pe noi ?

Noi facem totul ca la carte(o alta carte, nu aia a lui google), advertoriale, link-uri cumparate etc.

E cam greu sa faci white in Romania, nici drq nu iti pune link decat daca vii cu ceva adevarat util (si chiar si atunci iti da un copy paste ). Dar sa faci ceva util costa muuult!

TheRibi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    7th May 2013
    Vârstă
    33
    Posturi
    32
    Putere Rep
    23

Implicit

Sau doar concurentii?
    Intr-un fel ai si tu dreptate Dan, dar nu in totalitate.. trisatul de care zici tu, advertoriale+link-uri cumparate.. adica un fel de gray seo, nu este acelasi cu hacking-ul de care abuzeaza cel cu site-ul despre care se vorbeste aici..

Dan
    Reputatie:
    109
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    109

Implicit

Citat Postat în original de TheRibi Vezi Post
    Intr-un fel ai si tu dreptate Dan, dar nu in totalitate.. trisatul de care zici tu, advertoriale+link-uri cumparate.. adica un fel de gray seo, nu este acelasi cu hacking-ul de care abuzeaza cel cu site-ul despre care se vorbeste aici..
    100% adevarat ce zici.
    Eu afirm doar ca, conform Google, toti incalcam regulile.
    Conform legilor tarii in care traim, doar cel care face hacking incalca regulile.

Automat, e inutil sa raportam la Google pe cineva care incalca regulile google atata timp cat si noi o facem.
    Este util sa raportam autoritatilor si proprietarilor site-urilor sparte hackingul.

De aceea as fi curios de limitele pe care le intelege fiecare cu privire la gray/black si pedepsele pe care noi, ca o comunitate, le putem da.
    Fara un set de reguli dupa care putem actiona, lucrurile sunt prea subiective si suntem supusi erorilor. Ar putea fi penaliati oameni de buna credinta, fara sa o merite.

Am inteles pana acum ca cel care face hacking este, din punctul tuturor de vedere, vinovat, si trebuie penalizat.
    Lucru cu care sunt perfect de acord.

Ramane sa aflam daca el a facut hackingul, daca a platit o firma de seo sa faca seo si aceasta a facut hacking, daca stie si a actionat in cunostinta de cauza. Si spun asta nu pentru ca sunt absurd, ci pentru ca in viitor pot aparea astfel de situatii, care ar trebui prevenite.
    Trust, but verify.

alias74 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Locaţie
    Rome
    Vârstă
    51
    Posturi
    616
    Putere Rep
    34

Implicit

100% adevarat ce zici.
    Ramane sa aflam daca el a facut hackingul, daca a platit o firma de seo sa faca seo si aceasta a facut hacking, daca stie si a actionat in cunostinta de cauza. Si spun asta nu pentru ca sunt absurd, ci pentru ca in viitor pot aparea astfel de situatii, care ar trebui prevenite.
    Nu cred ca o firma de seo s-ar preta la asemenea tehnici, pe unele site de hacking se pot angaja persoane care fac aceasta treaba, unele dintre ele daca nu ma insel au fost si pe acest forum, chiar a fost un user cu o prezentare frumoasa care afirma ca se ocupa de asta.

Dan
    Reputatie:
    109
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    109

Implicit

Citat Postat în original de alias74 Vezi Post
    Nu cred ca o firma de seo s-ar preta la asemenea tehnici.
    Well, impropriu spus firme, ceva site-uri care promit marea cu sarea.
    Stiu eu pe unii cu rezultate bune care asta fac. Ma rog, nu-i stiu, m-am lovit de ei ocazional.
    In ultima vreme si-au construit propria mega-retea, asa ca nu mai au nevoie de hacking. Dar pe piata sunt tot felul de dubiosi. Daca esti incepator si nu stii sa alegi, te poti trezi cu asa ceva.

Si repet, sa nu se inteleaga gresit - eu vorbesc aici generic, despre evitarea unor greseli, nu de cazul din primul post.
    Trust, but verify.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Hakuna Matata Vezi Post
    10-12k euro pe luna e putin pentru tine?!
    Dupa investigatii de 1 zi, am ajuns la concluzia ca cifrele nu sunt reale.

Real, sunt undeva la 1.5k-2.5k, iar asta tine de sezon. Adica vara (care a devenit deja sezon de 5-6 luni) e mult mai slab.

Colaborat cu costul de hosting + seo, care ajung la 4-500 euro lunar, nu e o nisa atat de buna.

Discutia e strict de .ro. .com e altceva, alte cifre.

Acum are si sens faptul ca ei incearca sa faca seo prin hacking. La 10-12k, nu avea sens logic.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Marlen este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th May 2013
    Vârstă
    45
    Posturi
    8
    Putere Rep
    0

Implicit

Sau doar concurentii?
    Dan, ma bucur pentru interesul acordat subiectului, se incalca regulamentul lui google in toate nisele, toti incearca sa obtina o pozitie mai buna in google, a fost prins CNN-ul, unde ar fii vorba de banii multi, nu mai vorbim de o nisa slabuta cum ar fii jocurile. Tom a investigat si a ajuns la o concluzie legata de venituri, nu este vorba de zeci de mii de euro, eu ma leg de moralitate, sa spargi un site si sa iti ascuzi link-uri prin metode fortate este o nesimtire mare, in romania hacking-ul se pedepseste penal.

TheRibi, vreau sa stai linistit, nu am site-uri de jocuri si nu cunosc pe nimeni care are site-uri de jocuri, da intrebi ce legatura am eu cu subiectul? In cursul anului trecut site-ul meu personal a fost hack-uit de el, am avut onoarea sa imi sparga munca, nu stiu cum ai fii reactionat daca erai in locul meu.

Nu stiu exact cati vor sa sustina demersul meu si sa depuna report, incerc sa iau legatura cu proprietarii, sa adun loguri de pe servere si sa depun o plangere la politie.

O intrebare pentru Dan, intre o persoana care face SEO si una care face hacking, ce ai alege?

Dan
    Reputatie:
    109
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    109

Implicit

Citat Postat în original de Marlen Vezi Post
    O intrebare pentru Dan, intre o persoana care face SEO si una care face hacking, ce ai alege?
    Raspunsul ete evident. Nu am de-a face cu hackingul. Vorbeam principial despre evitarea unor erori.
    Pentru raportarea la proprietari si autoritati ai tot suportul meu, pentru ca asta consider ca este calea corecta.
    Trust, but verify.

Pagina 4 din 6 PrimulPrimul ... 23456 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ajutor hacking
    De Maldinii în forumul Legislatie internet
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 14th October 2011, 21:50
  2. Inserare link prin hacking
    De lovelife în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 54
    Ultimul Post: 7th July 2011, 18:51
  3. Incercare de hacking ...
    De StarNET în forumul Server side
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 30th June 2011, 16:04
  4. Google Hacking
    De Popescu Marian în forumul Google
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 28th November 2010, 11:02
  5. Hacking in Romania
    De iarna în forumul Utile