Postat în original de
Dan
Am facut cu bold ceea ce tu consideri "munca cinstita" si care totusi, in ochii lui Google, nu se incadreaza la practici acceptate.
Daca cumperi links, advertoriale si daca faci LE, pot si folosi formularul... ai ghicit, google.com/webmasters/tools/paidlinks
Asta este sensul intrebarii mele, nu faptul ca un site a fost spart. Daca site-ul a fost spart, este problema proprietarului, nu a lui Google. Deci sa nu amestecam treburile, zic.
Deci care e limita, in viziunea ta, intre black/gray/white?
PS: ma bucur ca ai primit incurajari pe PM. Si eu am primit. Nu vad totusi relevanta in discutia noastra.
Sunt 2 tipuri diferite de a obtine linkuri, pentru cazul asta.
Eu sunt proprietarul unui hote.
1. Iti inchiriez o camera la mine in hotel, pe o perioada stabilita de comun acord, si cu conditiile stabilite de comun acord. (cumpar advertoriale).
2. Imi spargi usa si folosesti (tu sau altii) camera (camerele chiar) din hotelul meu, beneficiezi de cele mai bune conditii, si stai pana cand te prind. (hacking).
Cu prima sunt total de acord, cu a 2-a niciodata. Indiferent ce crede google.
Violarea de domiciliu si intrarea prin efractie, e infractiune.
In schimb nu ii inteleg pe prostii care fac raport, pt faptul ca eu am un advertorial cumparat sau link. Raportul e dovada de slabiciune cand se face pt cumparare de linkuri.
Daca tu nu poti sau nu-ti permiti, incearca sa inovezi, fii mai smecher. Nu toti suntem egali, inovatia e greu de gasit, dar raport poate face oricine.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.