Pagina 2 din 6 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 58

Subiect: seo prin hacking in .ro

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

Citat Postat în original de Marlen Vezi Post
    Dan, zona white este agreata si de google, zona white inseamna munca cinstita, gray este limita si black sunt practicile necinstite.
    Mi-ai dat exemple de munca cinstita, care in ochii tai poate e "white", dar din punctul de veere a lu google, e gray. Deci cum e pana la urma?

Citat Postat în original de Marlen Vezi Post
    gray este limita si black sunt practicile necinstite.
    Necinstit este sa spargi alte site-uri sa pui linkuri, sau mai sunt si altele?
    Eu cred ca confundam termenii. Dar astept intai sa imi dai cateva exemple de "necinstita".
    Trust, but verify.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Am facut cu bold ceea ce tu consideri "munca cinstita" si care totusi, in ochii lui Google, nu se incadreaza la practici acceptate.
    Daca cumperi links, advertoriale si daca faci LE, pot si folosi formularul... ai ghicit, google.com/webmasters/tools/paidlinks

Asta este sensul intrebarii mele, nu faptul ca un site a fost spart. Daca site-ul a fost spart, este problema proprietarului, nu a lui Google. Deci sa nu amestecam treburile, zic.

Deci care e limita, in viziunea ta, intre black/gray/white?

PS: ma bucur ca ai primit incurajari pe PM. Si eu am primit. Nu vad totusi relevanta in discutia noastra.
    Sunt 2 tipuri diferite de a obtine linkuri, pentru cazul asta.

Eu sunt proprietarul unui hote.

1. Iti inchiriez o camera la mine in hotel, pe o perioada stabilita de comun acord, si cu conditiile stabilite de comun acord. (cumpar advertoriale).

2. Imi spargi usa si folosesti (tu sau altii) camera (camerele chiar) din hotelul meu, beneficiezi de cele mai bune conditii, si stai pana cand te prind. (hacking).

Cu prima sunt total de acord, cu a 2-a niciodata. Indiferent ce crede google.

Violarea de domiciliu si intrarea prin efractie, e infractiune.

In schimb nu ii inteleg pe prostii care fac raport, pt faptul ca eu am un advertorial cumparat sau link. Raportul e dovada de slabiciune cand se face pt cumparare de linkuri.

Daca tu nu poti sau nu-ti permiti, incearca sa inovezi, fii mai smecher. Nu toti suntem egali, inovatia e greu de gasit, dar raport poate face oricine.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Dan
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    1. Iti inchiriez o camera la mine in hotel, pe o perioada stabilita de comun acord, si cu conditiile stabilite de comun acord. (cumpar advertoriale).
    2. Imi spargi usa si folosesti (tu sau altii) camera (camerele chiar) din hotelul meu, beneficiezi de cele mai bune conditii, si stai pana cand te prind. (hacking).

In schimb nu ii inteleg pe prostii care fac raport, pt faptul ca eu am un advertorial cumparat sau link. Raportul e dovada de slabiciune cand se face pt cumparare de linkuri.
    Tom, exact ce spuneam. Daca cineva ti-a intrat prin efractie, te duci la politie, nu ii parasti la booking.com. De cand e Google politistul internetului?
    E mai grav daca tu ai hotelul X si niste clienti care ar fi putut plati la tine au stat gratis si abuziv la hotelul Y - si tu te plangi la infoturism sau la booking.com

Daca sunt hoteluri parasite si clientii se duc acolo ca la balamuc si stau gratis (prin efractie sau whatever), muta-te mai incolo, ca nu e loc de business. Sau cumpara hotelurile parasite si vinde tu camere acolo. Reclamatiile la BOR sunt inutile, sunt pentru fricosi. Parerea mea.
    Trust, but verify.

Eradu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    20th August 2010
    Posturi
    619
    Putere Rep
    35

Implicit

Deci daca pe nisa jocuri prospereaza hotii, astia cinstiti cu siteuri pe acolo ar trebuii sa se dea la o parte daca ei nu stiu sa fure sau...?
    Google e politistul internetului pentru ca 90% din cautarile pe internet si trafic web in tara asta se face cu acest motor de cautare. Google nu e booking.com, e ditamai carpatian garden in care vietuiesc/supravietuiesc majoritatea webmasterilor.

Dan
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

Citat Postat în original de Eradu Vezi Post
    Deci daca pe nisa jocuri prospera hotii, astia cinstiti cu siteuri pe acolo ar trebuii sa se dea la o parte daca ei nu stiu sa fure sau...?
    Google e politistul internetului pentru ca 90% din cautarile pe internet si trafic web in tara asta se face cu acest motor de cautare. Google nu e booking.com, e ditamai carpatian garden in care vietuiesc/supravietuiesc majoritatea webmasterilor.
    Ideea e alta, ca vad ca n-ati sesizat-o.

DACA Google este politistul internetului, atunci nu cumva TOTI ii incalcam regulile?
    Google spune asa: sa nu cumperi linkuri, sa nu platesti advertoriale, sa nu faci link exchange. Pe voi (pe noi) ne doare undeva de regulile astea, le incalcam, cu toate ca il consideram pe Google "tata lor".
    Google ne spune sa nu incercam sa influentam rezultatele, iar forumul asta fix despre asta vorbeste, despre influentarea rezultatelor.

Deci unde e pana la urma limita aia de care vorbim intre black/gray/white? La ce ne raportam? la ce vrem noi, la ce zice google, la legile tarii?
    E spam ca am dat 1000000 de tweeturi despre produsul meu? Dar daca am dat doar 10,mai e spam? dar 100? Unde e limita?

PS: google e carpathian garden pentru unii, nu pentru toti Nu m-as aventura in procente. Sunt romani care se bazeaza pe Facebook, altii pe "din vorba in vorba" si asa mai departe.Un exemplu - unde ai vazut tu vplay in rezultatele google? Asta asa, ca fapt divers, e de fapt alta discutie.
    Trust, but verify.

Clax este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    3rd April 2007
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    574
    Putere Rep
    41

Implicit

LOL! Atata munca a fost depusa pentru spargerea acestor siteuri... si asta pentru a sustine un site de jocuri online monetizat prin adsense :d

Dan
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

Citat Postat în original de Clax Vezi Post
    LOL! Atata munca a fost depusa pentru spargerea acestor siteuri... si asta pentru a sustine un site de jocuri online monetizat prin adsense :d
    Eu am spart siturile alea. Am vrut sa fac un test, sa vad daca functioneaza si am ales un site random, de jocuri, catre care am pus links.
    Faceti-i report la google si eventual bagati-l si la puscarie pt hacking, mie-mi convine.

Cum suna?

Oricum, eu vorbeam de teorie si de ideea in sine, nu de un caz particular.
    Setul de reguli dupa care judeci un om, o actiune, trebuie sa fie solid si bine documentat, nu dupa ureche.
    Asta cu "eu as fii mai fericita daca as vedea webmasterii sa se uneasca" nu tine. Fara reguli clare si siguranta ca nu gresesti se numeste haiducie. Dam jos pe ala care nu ne convine, ca ni se pare noua ca e mai imoral decat noi.

Eu as fi fericit daca ar fi o distinctie clara intre white/gray/black, o incadrare macar pe seopedia, sa vorbim toti despre acelasi lucru.
    Trust, but verify.

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    791
    Putere Rep
    45

Implicit

10-12k euro pe luna e putin pentru tine?!

Citat Postat în original de Clax Vezi Post

alias74 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Locaţie
    Rome
    Vârstă
    50
    Posturi
    616
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Eu am spart siturile alea. Am vrut sa fac un test, sa vad daca functioneaza si am ales un site random, de jocuri, catre care am pus links.
    Faceti-i report la google si eventual bagati-l si la puscarie pt hacking, mie-mi convine.
    o sa traga siteul ala de jocuri, am inteles aluzia, dar se presupune ca autorul a pus acele linkuri sau a platit pe unul sa o faca pentru beneficiile acelui site....sau a acelasi lucru a facut concurenta.
    dar pana una alta google intai da cu bata si apoi intreaba cine e.
    White hat pentru google nu exista, pentru google trebuie doar sa ai un site de calitate si sa scrii pe el, de restul de ocupa google. Toti facem gray, toti cumparam linkuri advetoriale, oferim ceva la schimb (schimb de linkuri), manipulam social media (cumpararea de like), ne punem link in semnatura, etc. Sa zicem ca acestea sunt gray.

Dan
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

Ce am inteles eu din topicul asta:
    Noi incalcam regulile Google
    Altii incalca regulile Google, dar mai grav
    Google e politistul
    Hai sa facem report, pentru ca ala fura mai mult ca noi
    Sa ignoram toate celelalte posibilitati, ca oricum e putin probabil sa fie nevinovat (dar nu 100% improbabil)

In concluzie, daca altu fura mai mult ca noi, trebuie sa il ardem pe respectivul, ca pe urma sa se treeasca altul care fura si mai putin ca noi, sa ne arda el si asa mai departe. Apoi imi fac iar site si iar fur mai mult ca altii si tot asa.

Eu vad lucrurile asa:
    - daca a incalcat legile tarii, report la autoritati
    - daca a incalcat regulile google, raport la google
    - daca e imoral ce face, report la BOR, acatiste etc.
    Trust, but verify.

Pagina 2 din 6 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ajutor hacking
    De Maldinii în forumul Legislatie internet
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 14th October 2011, 21:50
  2. Inserare link prin hacking
    De lovelife în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 54
    Ultimul Post: 7th July 2011, 18:51
  3. Incercare de hacking ...
    De StarNET în forumul Server side
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 30th June 2011, 16:04
  4. Google Hacking
    De Popescu Marian în forumul Google
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 28th November 2010, 11:02
  5. Hacking in Romania
    De iarna în forumul Utile