SAPE parca a fost penalizata recent. Oricum, nu-i o idee buna sa folosesti o retea publica, care vinde constant link-uri, pt ca e mai usor de depistat. Cel mai bine e sa-ti faci reteaua ta, dar e vb de bani destui de frumusei si trebuie sa vezi daca se merita. Dar cred ca iesi mai ieftin cumparand cateva link-uri, doar ca alege reteaua cu grija
Signatura lipsa
Nu sunt retele. Sunt domenii la ale caror servere am acces. În termeni profani se numește... hacking?![]()
1. felicitari pentru post; desi nu rezonez 100% cu toate tehnicile, ma bucur ca ai adus si o altfel abordare.
2. ati/ai reusit sa scapati un site de over-optimization? ma refer la un site care nu a primit nici nu mesaj de penalizare; totul este algoritmic; nu este un micro site/ afiliere. (domeniul este pe .com)
E treaba ta ce faci tu. Felix intrebase unde se poate in sensul ca ar vrea si el. Si se mai poate, pe langa metodele tale, folosind retelele respective.
@tymbark- si tu poti face parte din reteaua SAPE Cum ar putea sa te penalizeze? Nu-i asa simplu cum pare si nu e singura retea disponibila.
Trust, but verify.
E un domeniu in care fiecare isi pune strategia in valoare in functie de niste mici reguli. Eu zic ca orice strategie care ii arata lui Mr. G ca promoveaza un brand si produsele/serviciile acelui brand are rezultate bune.
Just a point of view.
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
Metoda nu e buna pentru site-urile colegilor si colaborari cum a sugerat OP pentru ca ai nevoie teoretic de un site puternic care sa se asocieze prin rel=me cu un site afiliat.
Daca NU faci hacking, n-o sa gasesti pe nimeni sa vrea sa se asocieze in felul asta cu un site facut ieri si care dispare maine.
"Thus establishing a bi-directional rel-me link and confirming that the two URLs represent the same person" - practic asociezi un domeniu valoros si puternic cu... diverse.
Metoda cu cautarile in Google cu site-ul in stringul de cautare este interesanta. Nu am testat-o, dar o sa incerc sa vad rezultatele. Pur teoretic nu are cu ce sa strice pentru ca e un fel de Google personalised search mai "barbar". Practic, nu am citit TOS-ul Google sa stiu daca ai voie sa trimiti cautari deja formatate.
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)