3rd July 2013, 20:24
1 out of 1 members found this post helpful.
@ CDK, scrii prea mult si amestecat (la fel ca mine), dar e foarte greu sa-ti raspunda cineva, pentru ca munca de editare dureaza prea mult.
Am si eu or ugaminte la tine, referitor la postul : Cei mai simpli pași pentru a ajunge in prima pagina Google / cum anulezi penalizarile
Acum nichita spune-mi și mie cât de normal este să îi sari la gât unei persoane care îți împărtășește gratis niște metode simple care în mod normal sunt făcute publice de-abia după ce nu mai funcționează, uneori nici măcar atunci? Văd că oamenii din comunitatea voastră cer mai multe detalii, deci informația prezintă interes. ... nu am venit să vă cer sfaturi sau să vă vând ceva, am venit să dau o mână de ajutor. Între timp unii vin în discuții cu o aversitate mare față de mine, uitând că unele dintre informațiile pe care le dau aici nu se sharuiesc nici măcar pe bani.
Se poate o lista cu acele informatii utile, pe care le-ai postat? Mai ales cele care nu se sheruiesc nici pe bani?
Primul post a fost model emm sau ovidescu (no offence), asa ca am evitat sa comentez. Am ales doar partea cu penalizarea , care dupa cum ti-am raspuns este o "aberatie". Daca luam fiecare punct in parte, in afara de "banalitati" nu este nimic extraordinar in ce ai scris. Singurul punct de discutat, era penalizarea, care era de fapt un pamflet. Asta este parerea mea si mi-am argumentat-o.
Asa ca te rog, sa postezi punctual, "informatiile valoroase", pe care sa putem purta o discutie civilizat.
Multi useri au intrebat, si tu ai raspuns "nimic". Doar ai reformulat explicatiile initiale, astfel incat sa nu fie necesar un raspuns exact. Aici banuiesc ca intra acele "informatii utile"?
Daca avem o lista (nu primul post) cu "infromatiile utile" care nu exista pe forum, le putem discuta separat. Tu cu argumentele tale, noi(eu) cu argumentele noastre. Asa merge forumul asta.
Eu urasc posturile, despre "sa vorbim vorbe" asa ca prefer discutii punctuale, si mai putina compunere, ca nu suntem la bac.
Nu am nimic cu tine personal (nu am de ce), dar cum am mai spus, respectul se castiga prin argumente, nu prin lungimea unui post.
Ultima modificare făcută de Tom; 3rd July 2013 la 20:43.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.