Unde se poate pune link pe pr8, la inceput ai spus ca ai mii de domenii cu pr mare unde poti sa pui link, eu cred asta, dar sunt curios unde se poate pune link pe un site cu pr8 sau chiar 9.
Unde se poate pune link pe pr8, la inceput ai spus ca ai mii de domenii cu pr mare unde poti sa pui link, eu cred asta, dar sunt curios unde se poate pune link pe un site cu pr8 sau chiar 9.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
SAPE parca a fost penalizata recent. Oricum, nu-i o idee buna sa folosesti o retea publica, care vinde constant link-uri, pt ca e mai usor de depistat. Cel mai bine e sa-ti faci reteaua ta, dar e vb de bani destui de frumusei si trebuie sa vezi daca se merita. Dar cred ca iesi mai ieftin cumparand cateva link-uri, doar ca alege reteaua cu grija
Signatura lipsa
Nu sunt retele. Sunt domenii la ale caror servere am acces. În termeni profani se numește... hacking?![]()
E treaba ta ce faci tu. Felix intrebase unde se poate in sensul ca ar vrea si el. Si se mai poate, pe langa metodele tale, folosind retelele respective.
@tymbark- si tu poti face parte din reteaua SAPE Cum ar putea sa te penalizeze? Nu-i asa simplu cum pare si nu e singura retea disponibila.
Trust, but verify.
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
Am inteles. Deci tu esti unul dintre cretinoizii care sparg site-urile oamenilor si insereaza linkuri catre propriile site-uri. Asa SEO mai zic si eu. Din cauza unora ca tine, mii de siteuri la care s-a muncit (facute fara furt) sunt busite si penalizate de Google.
Ar trebui sa faci un tutorial despre asta: cum sa spargi un site si sa iti pui linkul acolo, ca un "jmeker" adevarat, ce zici?
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
1. felicitari pentru post; desi nu rezonez 100% cu toate tehnicile, ma bucur ca ai adus si o altfel abordare.
2. ati/ai reusit sa scapati un site de over-optimization? ma refer la un site care nu a primit nici nu mesaj de penalizare; totul este algoritmic; nu este un micro site/ afiliere. (domeniul este pe .com)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)