Salut sa vedem daca am inteles si eu ceva din toate discutiile astea.Daca am bani sa ma pot promova pe platforma intact pot face praf concurenta in doar 6 luni pe partea de seo pe oricare din nise, care binenteles este ilogic daca ne gandim cat dureaza sa aduci un site in top 10.Eu in ultima perioada site-ul mama care are link-uri zilnice sau saptamanale sa zicem a fost luat de site-uri pe anumite cuvinte destul de grele pot spune deja , de site-uri care nu au link-uri de cateva luni, deci unde este explicatia? daca tot vorbim de linkbuilding.Mai am site-uri care nu am afcut nimic de 2 ani la ele acuma au revenit top 10 asa din senin in 2 luni.LOGICA? Din cate stiam eu goagle nu accepta genu asta de pushuri in fata de la nimeni , nu conteaza cate link-uri aduci, deja e concurenta neloiala.Am 100 de site-uri bune , restu o sa vanda seminte ca eu fac monopol pe seo.Eu nu am sa dau nici o explicatie ca nu cred ca exista , daca stiam faceam la fel. Ambele au backlink-uri puternice dar 100% Autovit este cu multe peste carzz inclusiv brand search.Deci dupa multi ani peste 10 pot sa spun in online ma duc spre necunoscut cu noul google.Cine gaseste reteta noua de gogoasa va putea ajunge in 6 luni peste concurenta.Oricum mai astept pareri dar vad ca nu prea intereseaza foarte mult acest mic studiu care pina la urma ne paote ajuta pe toti care citim.