http://www.zf.ro/business-hi-tech/tr...ernet-5075908/
Felicitari, critici, (doar) opinii :-) ?
http://www.zf.ro/business-hi-tech/tr...ernet-5075908/
Felicitari, critici, (doar) opinii :-) ?
la cati bani produce arata ca un gunoi...nici macar nu s-au deranjat sa il schimbe...asta inseamna sa ai avantajul sa fi primul
Ultima modificare făcută de Butcher; 3rd November 2009 la 10:01.
Da, arata ca un gunoi dar:
- are autoritate
- are vechime
- are vizitatori
- are potential
Pretul mi se pare un pic cam mare pentru un site din dotro dar inteleg...
Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.
Intradevar are design f urat, dar cheia acestui site nu sta nici pe departe in treaba asta. Parerea mea ca nu sa renuntat la designul clasic (nici macar la structura) pentru ca acesta este foarte usor de utilizat. Multi care intra pe site-ul asta sunt incepatori si se sperie daca prea multe chestii le ies in fata, culori sau poze. Pe cat de urat e site-ul pe atat de usor este si mai presus de asta are vechime (rau de tot). Ma asteptam la o suma de genu asta.
Nu prea am ce comenta in legatura cu aceasta tranzactie. E ok, bravo lor.
p.s: de cand ma stiu site-ul asta are ca favicon logo-ul de la serverul web apache !
Cred ca mai toata lumea e de acord ca design-ul arata ca porcu' (sau ca 1998, pt. conformitate).
Recent, Wired.com a dedicat un grupaj de articole site-ului Craigslist.
http://www.wired.com/entertainment/t.../ff_craigslist
Ideea (una din ele) centrala era ca toti concurentii isi mananca inima pt. ca sunt depasiti de un site aglomerat, monoton, cu design invechit si nicio urma de web 2.0. Ergo, asta vor "mesele" de useri.
Asta-i o chestie la care m-am gandit si eu un pic: practic, site-ul e o extensie virtuala a unui talcioc de masini din Ro, de interes local
strict pt. vanzatorii/cumparatorii respectivului loc.
Chiar daca este, presupus, cel mai mare targ de profil din tara, dupa el - un ordin de marime mai jos, sa zicem - mai sunt o gramada. De ce n-am cauta potentialul de crestere acolo si nu in Vitan-Barzesti?
Sper ca noii cumparatori sa ia odata decizia de a schimba designul site-ului pentru ca e chiar foarte poor. Inteleg ca oamenii poate nu erau suficient de priceputi cat sa-l schimbe sau poate nu voiai sa strice ceva prin schimbatul designului, dar chiar e nevoie pentru ca mobile.ro o sa-i devoreze in ceva timp.
Legat de vanzare, felicitari. E totusi un site care chiar avea venituri destul de serioase, traffic constant si targetat, oameni care vor sa vanda sau sa cumpere masini, nu doar copii visatori care intra pe trilubilu sa asculte o manea.
Excelenta veste pentru internetul romanesc. Pretul e foarte ok, tinand cont de veniturile produse (am inteles ca avea un profit net de 500.000 de euro pe an). Poate vestea asta ii va face pe multi cretini sa-si scoata banii din imobiliare, unde blochezi 50.000 de euro ca sa iei o garsoniera care se inchiriaza apoi cu 300, si sa-i bage in online, unde cu o investitie de 50.000 de euro poti avea un randament de 10 ori mai mare.
Lucian
cred ca lumea nu intelege o chestie.
profitul mare nu venea din numarul de VIZITATORI ai site-ului, adica din site direct ci de la oamenii care plateau cel putin 20-30RON ca sa le fie pozat autoturismul si sa fie pus pe site
pentru cine nu stie, daca te duci cu masina in targ, sunt pe acolo "echipe" de fotografi care fac poze si cer informatii despre masina ca mai apoi sa fie afisate pe site.
nu s-a dat 4milioane pe site ci pe businessul din spate
Membru fondator al societății secrete Afiliatti.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)