Citat Postat în original de Tom Vezi Post
Nu mai e vorba doar de autovit, am vazut si homezz si jobzz (are doar 1 luna si e deja sub bestjobs ). Ce facem cu homezz daca bate imobiliare pe termen imobiliare?
De aici rezulta ca grupul Intact Media Group este foarte puternic, pot sa impinga sus un site nou, in doar cateva saptamani, pe orice nisa din Romania.

Eu intreb de ce carzz cu sub 6 luni existenta, a dat de pamant cu autovit (brandul pe nisa de vanzari auto). E pe locul 1, nu pe 5, sau pagina 2. Un site cu 6 luni vechime, in top 10 este performanta pe nisa asta. Dar locul 1?
Parerea mea, backlinkurile. Cred ca au din surse mai putine decat au cei de la autovit, dar in total, probabil, sunt mai multe si mai puternice.

Corect. Link-urile vechi nu sunt calculate.
Eu nu sunt de acord ca backlinkurile vechi nu sunt calculate. Poate ma insel, dar pana in momentul de fata nu am sesizat asta.

Dar carzz are in sub 6 luni, 100 si ceva roots, peste 1 milion links. Asta nu e spam? Prea multe intr-un timp prea scurt?
Nu cred ca Google priveste ca SPAM, daca un site primeste foarte multe linkuri de la site-uri (foarte) puternice.

Tot ceea ce stiam (credeam ca stim) despre seo este infirmat de acest studiu de caz. Iar daca carzz reuseste sa obtina asemenea rezultate, ce metode seo aplicati faceti voi la clienti?
Din punctul meu de vedere confirma ceea ce se stia despre SEO, conteaza doar cine are backlink-urile mai bune.

.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ........

Concluzia mea, the sky is NOT the limit! De multe ori ne punem noi singuri limite, acolo unde in realitate nu exista. Google nu a spus niciodata ce inseamna SPAM pentru el. Studiul tau de caz atrage atentia ca se poate ajunge in doar cateva saptamani/luni pe prima pozitie, cam pe orice nisa din Romania...pentru Google nu exista prea multe linkuri in scurt timp, daca e vorba de linkuri de calitatea celor din reteaua Intact Media Group.