Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: Tag-urile sunt considerate Duplicate content?

Heavenz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    27th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    83
    Putere Rep
    26

Implicit Tag-urile sunt considerate Duplicate content?

Eu le folosesc pe site , maxim 2 sau 3 nu mai mult si chiar au rezultate, mai bune fara ele, nu imi dau seama cum ar fi putut fi considerat acest lucru Duplicate content...

Recent cineva mi-a spus sa fiu atent .. am mai citit si aici si am vazut ca sunt rezultate mai bune fara , insa la mine nu a fost asa .. cineva a mai avut astfel de experiente ?

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    62

Implicit

Da, sunt duplicate, pentru ca ai acelasi continut pe mai multe pagini.

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    27th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    83
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de Alex Dumitru Vezi Post
    Da, sunt duplicate, pentru ca ai acelasi continut pe mai multe pagini.
    Oare de 2 ani nu eram penalizat pentru asa ceva ?

ant7 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    bucuresti / constanta
    Posturi
    91
    Putere Rep
    27

Implicit

din cate stiu eu, zona de tag-uri se repeta pe fiecare pagina, pe langa celelalt continut, iar acest lucru este valabil si pentru zona de navigare a site-ului sau alte zone. Nu cred ca este considerat continut duplicat. Cred ca mai degraba tagurile pot fi vazute ca un mod in plus de filtrare si grupare a continutului. Nu cred ca ajuta foarte mult, dar nici nu cred ca pot crea probleme.

Matt Cutts despre tag-uri, dar fara nici o referire la faptul ca ar fi considerate continut duplicat: YouTube - Is it worth spending time on creating tags and categories?

P.S. In HTML5 exista <aside> care poate fi folosit pentru a marca astfel de zone

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    27th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    83
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de ant7 Vezi Post
    din cate stiu eu, zona de tag-uri se repeta pe fiecare pagina, pe langa celelalt continut, iar acest lucru este valabil si pentru zona de navigare a site-ului sau alte zone. Nu cred ca este considerat continut duplicat. Cred ca mai degraba tagurile pot fi vazute ca un mod in plus de filtrare si grupare a continutului. Nu cred ca ajuta foarte mult, dar nici nu cred ca pot crea probleme.

Matt Cutts despre tag-uri, dar fara nici o referire la faptul ca ar fi considerate continut duplicat: YouTube - Is it worth spending time on creating tags and categories?[/url]

P.S. In HTML5 exista <aside> care poate fi folosit pentru a marca astfel de zone
    Ms pt raspuns! In orice caz eu nu le voi retrage de pe site deoarece cu ele am rezultate mai bune. Probabil daca sunt in numar foarte mare pe o pagina google ar penaliza asa ceva

Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    44

Implicit

NU, tag-urile nu sunt duplicate content. Ba din contra, ajuta foarte mult in realizarea/organizarea continutului de pe site.

In schimb, pot deveni usor SPAM, daca includ cuvinte multe fara relevanta sau duc catre pagini fara continut.
    Boingeanu Ben

felix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    30th November 2010
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    50
    Posturi
    1.338
    Putere Rep
    43

Implicit

canonical link te ajuta sa elimini paginile cu dumbicat content, nu am folosit aceasta formula dar gasesti destule informatii

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    27th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    83
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de Ben Boingeanu Vezi Post
    NU, tag-urile nu sunt duplicate content. Ba din contra, ajuta foarte mult in realizarea/organizarea continutului de pe site.

In schimb, pot deveni usor SPAM, daca includ cuvinte multe fara relevanta sau duc catre pagini fara continut.
    era imposibil sa am rezultate cu ceva ce nu era vazut bine de google...parerea mea e ca atata timp cat faci totul curat si informativ nu vad de ce nu ar fi chiar bune acele tag-uri , am vrut sa lamuresc aceasta dilema , deoarece vedeam pe aici ca unii spuneau ca ele sunt considerate un fel de spam pe site ..

Madison este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    18th January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    42
    Posturi
    137
    Putere Rep
    28

Implicit

sunt cel putin 3 topicuri cu exemple relevante (1 - 2 - 3 , scuze de anchor text stupid). Ca in orice domeniu, nu exista solutie 100% sigura si aplicabila pentru toti: lasarea, scoaterea, aplicarea de noindex si/sau nofollow poate fi diferita de la site la site. Eu 'militez' pentru a le scadea puterea, caci am intalnit cazuri in care rankau mai bine decat pagina (categoria) pe care ar fi putut usor s-o reprezinte. Si asta nu e bine (conform google, paginile auto-generate sunt low quality si nu aduc valoare pentru vizitatori...bla)... chiar daca uneori se intampla ca acestea chiar sa fie bune (continut informativ).

Probabil la numar mare de taguri (mii, zeci de mii) e mai bine nofollow, scoase sau transformate. Depinde de la caz la caz.
    Si ca sa raspund si la o intrebare la obiect...
    Citat Postat în original de Heavenz Vezi Post
    Oare de 2 ani nu eram penalizat pentru asa ceva ?
    Algoritmul ar fi lucrat pentru toti care erau in situatia ta, si jumatate din internet, bine, hai 25% ar fi fost penalizati. Google nu e drastic in conditiile in care greseala nu e intentionata (daca e vorba de greseala). El considera ca webmasterul nu stie, de exemplu, sa faca ceva corect si il trateaza ca si pe ceilalti, pana se remediaza problema.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit

Am un blog la care de aproape un an de zile postez, nefolosind taguri. Am observat o pozitionare destul de buna pentru majoritatea articolelor, chiar daca nu am folosit taguri si cuvinte cheie pentru fiecare articol in parte. Probabil modul in care scriu articolele face toata treaba.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Sunt considerate linkuri reciproce?
    De beeuser în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 19th July 2008, 09:05
  2. Duplicate content?
    De keretlen în forumul Google
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 11th June 2008, 19:34
  3. duplicate content ? or not ?
    De BeFree în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 17th May 2008, 16:41
  4. Duplicate Content?
    De alinalin0 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 30th December 2007, 02:33
  5. Duplicate content
    De Mascka în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 17th May 2007, 00:01

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •