Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: Duplicate Content?

alinalin0 este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    26th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    643
    Putere Rep
    34

Implicit Duplicate Content?

As vrea sa schimb profilul unor siteuri, iar contentul actual sa-l mut pe un domeniu nou. Voi fi penalizat de Google? Nu pot sa fac redirecturi pentru toate articolele pentru ca este vorba de peste 5000 de pagini. Cu timpul Google va scoate din index paginile vechi si ma gandesc eu ca nu ar trebui sa fiu penalizat... A avut cineva o experienta asemanatoare?

Grim_Cris este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    24th December 2007
    Locaţie
    Focsani
    Vârstă
    31
    Posturi
    45
    Putere Rep
    31

Implicit

Eu cred că Google nu te va penaliza prea mult. Mai ales că faci redirecturi. Adică să zicem că am un site cu articole şi-l închid. Când cineva caută unul din articole, deşi site-ul este închis, google încă mai vede articolele şi oferă link spre ele(asta pentru că site-ul e închis recent şi google nu ştie asta), iar când persoana respectivă dă click pe link îi va apărea "The page cannot be displayed". Dar dacă tu faci redirecturi, persoana va fi dusă pe noul domeniu şi nu ar trebui să ai probleme

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    26th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    643
    Putere Rep
    34

Implicit

Pai asta spuneam, ca nu pot sa fac atatea redirecturi... Daca este vreo problema in cazul in care NU fac

Grim_Cris este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    24th December 2007
    Locaţie
    Focsani
    Vârstă
    31
    Posturi
    45
    Putere Rep
    31

Implicit

este..pierzi tot traficul pe care îl aveai înainte. Ţi-am zis şi cauza...oamenii dau peste link-uri "moarte".
    Dar dacă încerci să redirectezi tot domeniul către cel nou pentru ceva timp, cei care intră pe domeniul vechi să fie trimişi pe cel nou, până când îţi citeşte google articolele de pe cel nou. Apoi faci ce vrei cu celălalt

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    26th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    643
    Putere Rep
    34

Implicit

Sunt constient ca pierd traficul dar eu vroiam sa aflu care sunt sansele ca siteul sa fie penalizat sau banat pentru duplicate content (redirectul este exclus).

meetzah este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    1st October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    976
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de alinalin0 Vezi Post
    Sunt constient ca pierd traficul dar eu vroiam sa aflu care sunt sansele ca siteul sa fie penalizat sau banat pentru duplicate content (redirectul este exclus).
    atata timp cat muti continutul nu are cum sa te baneze pe motivul asta. problema era daca pastrai acelas continut si pe domeniul vechi si pe cel nou
    DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    35

Implicit

Am avut aceeasi problema. Am facut blackhat urat pe un site si mi l-au banat, asa ca am luat continutul si l-am mutat in alta parte.
    Am avut noroc ca am fost atata de evil, incat site-ul initial l-au scos dupa aproape o saptamana din index

Eu zic ca problema nu e sa ti-l scoata pe cel vechi cat mai repede, ci sa ti-l indexeze pe cel "nou" din nou. Evident, cel mai simplu ar fi cu un redirect de pe site-ul vechi, dar daca e prea mare volumul, poti crea redirecturi pentru paginile principale (keyword-urile care ti se clasau cel mai bine) si celelalte sa le lasi sa fie indexate organic din nou.

Dar sunt sigur ca mai sunt solutii...mai caut si revin.
    Ultima modificare făcută de Tudi; 30th December 2007 la 03:34. Motiv: Spelling

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Duplicate content?
    De keretlen în forumul Google
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 11th June 2008, 20:34
  2. duplicate content ? or not ?
    De BeFree în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 17th May 2008, 17:41
  3. Duplicate content again
    De Ringwraith în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 23rd September 2007, 03:16
  4. Duplicate content
    De aka_eu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 8th June 2007, 11:22
  5. Duplicate content
    De Mascka în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 17th May 2007, 01:01

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •