folosind descrierile furnizate de catre producatori la anumite produse te lovesti de duplicate content. sa scapi de asta trebuie o echipa numeroasa si timp mult. se poate scapa invesand ordinea propozitiilor sau folosirea de sinonime in fraza?
folosind descrierile furnizate de catre producatori la anumite produse te lovesti de duplicate content. sa scapi de asta trebuie o echipa numeroasa si timp mult. se poate scapa invesand ordinea propozitiilor sau folosirea de sinonime in fraza?
Sinonimele sint bune.
Deasemenea schimba titlul.
Revezi discutiile de pe forum despre subiectul asta.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Pai atunci inseamna ca stii raspunsul la intrebare...ma intreb de ce ai mai postat.
Sau e ceva ce noi nu stim?
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Cred ca am gasit o modalitate sa scap de duplicate content. Nu ma folosesc de sinonime, pur si simplu il pun pe G sa-mi retranscrie textul.
Facem cam asa:
Avem textul in engleza original:
al traducem cu ajutorul lui G in italiana:Jigsaws Galore is the ultimate jigsaw puzzle game, packed full of features and easy to use. you can play the Jigsaws included or create your own from your photos and e-mail them to your friends and family. a great way to share your photos! Jigsaws Galore plays just like a real jigsaw with traditional, beautifully rendered piece shapes. puzzles can be customized from 4 to 64,000 pieces to suit the whole family's abilities. a simple interface is provided with an easy to use preview screen to find your favorite Jigsaws. helpful features include the ability to sort and arrange pieces by shape and color automatically;
si acum iar in engleza:I Jigsaws Galore č l'ultimo gioco di puzzle jigsaw, imballato in pieno delle caratteristiche e facile usare. potete giocare i Jigsaws inclusi o generare il vostri propri dalle vostri foto ed E-mail loro ai vostri amici e famiglia. un senso grande ripartire le vostre foto! I giochi Galore dei Jigsaws gradiscono appena un jigsaw reale con le figure tradizionali e in modo bello rese della parte. i puzzle possono essere adattati 4 - 64.000 parti per soddisfare le abilitŕ della famiglia intera. un'interfaccia semplice č fornita di un facile utilizzare lo schermo di previsione per trovare i vostri Jigsaws favoriti. le caratteristiche utili includono la capacitŕ di fascicolare ed organizzare le parti da figura e di colorare automaticamente;
cred ca nu mai poate fi considerat duplicate acuma nu?The Jigsaws Galore is the last game of puzzle jigsaw, packed in full load of the characteristics and easy to use. you can play the Jigsaws enclosed or generate your own from your photos and email they to your friends and family. a great sense to share your photos! The Galore games of the Jigsaws hardly appreciate jigsaw real with the traditional figures and in beautiful way yields of the part. the puzzle they can be adapts 4 - 64,000 parts to you in order to satisfy the abilities of the entire family. a simple interface is supplied of an easy one to use the forecast screen in order to find your Jigsaws favorite. the useful characteristics include the ability to fascicolare and to organize the parts from figure and to color automatically;
Ai grija cu traducerile lui google. Intai ca nu-ti traduce toate cuvintele (in cazul tau "fascicolare" de ex.) si in al doilea rand nu prea intelegi mare lucru din traducerea aia. E o traducere aproximativ mot-a-mot care iese cam aiurea in cele mai multe cazuri.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
nu merge nici cu sinonime, cel putin asa arata copyscape. intr-o fraza se schimba doar cateva cuvinte dar restul apar tot ca duplicat. am lasat asa, poate gogu are alta parere. oricum, cea mai buna modalitate e rescrierea totala a frazei.
Era si un soft (postat chiar aici pe forum, daca nu ma insel), chiar de anul trecut, care "filosofa" cu un content in engleza si iti facea altul, ne-duplicate, pe baza originalului.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)