Salut,
O intrebare
daca pun un link de la a.com/a.html la b.com/b.html si apoi un link de la b.com/b.html la a.com/c.html is considerate reciproce?
Deci am 2 domenii, si 3 pagini...
Mersi.
Salut,
O intrebare
daca pun un link de la a.com/a.html la b.com/b.html si apoi un link de la b.com/b.html la a.com/c.html is considerate reciproce?
Deci am 2 domenii, si 3 pagini...
Mersi.
nu cred ca se poate considera asta un link reciporc, atat timp cat pe b.html nu exista link back catre a.html unde exista.
Asta e parerea mea, daca au altii alte pareri, sunt binevoiti sa posteze.
"Wise man talk because they have something to say. Fools, because they have to say something."
Am mai pus intrebarea si pe sitepoint si cei de-acolo ziceau ca ar fi reciproce, avand si in vedere IP-urile lor...
Mai astept raspunsuri. mersi.
si eu zic ca sunt reciproce.. sunt de la a.com la b.com si invers.. nust daca neaparat conteaza paginile mai mult decat domeniile..
E vorba de 2 domenii care fac schimb de link-uri, deci e reciprocitate. Nu cred sa conteze atat de mult ip-urile lor, cat faptul ca e vorba de 2 domenii.
De aceeasi parere sunt si eu, nu conteaza ca sunt pagini diferite, cat timp se afla pe aceleasi domenii.
pai daca se tine cont de domeniu (si inclin sa cred ca e asa), eu zic ca e considerat reciproc
daca ar fi 3 URL-uri diferite ar fi fost ok. pana la urma aici ai 2 domenii care se interlinkeaza.
da e link reciproc, pt ca e de la a la b si si de la b la a, nu conteaza pe ce pagina pui la a sau la b, sunt reciproce... ex: pe domeniu a linkul catre b e pe index.php si pe domeniu b linkul catre a este pe parteneri.html... ink odata, sunt reciproce!
Cum reusesc? E simplu... Link
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)