Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 29

Subiect: Cu www sau fara www la numele domeniului?

TudorBiz este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd April 2008
    Vârstă
    49
    Posturi
    19
    Putere Rep
    0

Implicit Cu www sau fara www la numele domeniului?

Din cate stiu google nu ar trebuii sa iti faca probleme. Si din punctul de vedere al vizitatorilor... personal nu ma deranjeaza daca scriu www. sau direct domeniul.
    Ultima modificare făcută de TudorBiz; 1st April 2010 la 00:26.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd April 2008
    Vârstă
    49
    Posturi
    19
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu este nici o diferenta din punct de vedere SEO..nu conteaza foarte mult pt. motoare de cautare tip google(daca ai content in lb. romana trebuie sa te axezi in principal pe google,nu pe yahoo...foarte putini romani stiu ca yahoo inseamna mai mult decat e-mail si messenger,dar toti stiu si folosesc google ca search engine-ul preferat).Asa ca nu este nici o diferenta majora(exista si cateva exceptii...) intre cu sau fara www.
    Apropo subiectul acesta a mai fost discutat...foloseste search inainte sa intrebi.
    Ultima modificare făcută de TudorBiz; 1st April 2010 la 00:27.

thefan este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    30th December 2006
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.433
    Putere Rep
    39

Implicit

Dupa cate stiu, nu e nici o diferenta intre varianta cu www sau fara www. Dar va trebui sa iei o decizie si sa te tii de ea: daca e cu www atunci trebuie facut redirect de la [fara www] la [cu www], iar daca te decizi sa fie fara, atunci invers
    IMHO dpdv SEO nu e nici o diferenta.
    Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.

startblog este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    22nd December 2007
    Locaţie
    Constanta, Romania
    Posturi
    297
    Putere Rep
    34

Implicit

Daca scri www.site.ro sau site.ro tot acolo ajungi www si public_html sunt directoarele unde stau fisierele tale pe care le vede un vizitator cand intra pe site deci www nu tine de domeniu. Poti insa sa il faci sa nu mearga fara www.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd April 2008
    Vârstă
    49
    Posturi
    19
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu te penalizeaza nimeni, ba chiar o sa ai de castigat daca folosesti numai una din variante.
    Ultima modificare făcută de TudorBiz; 1st April 2010 la 00:27.

startblog este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    22nd December 2007
    Locaţie
    Constanta, Romania
    Posturi
    297
    Putere Rep
    34

Implicit

Din cate stiu google nu ar trebuii sa iti faca probleme. Si din punctul de vedere al vizitatorilor... personal nu ma deranjeaza daca scriu www. sau direct domeniul.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd April 2008
    Vârstă
    49
    Posturi
    19
    Putere Rep
    0

Implicit

Apropo subiectul acesta a mai fost discutat...foloseste search inainte sa intrebi.
    Ultima modificare făcută de TudorBiz; 1st April 2010 la 00:28.

gabi.jguma este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    28th September 2007
    Posturi
    74
    Putere Rep
    34

Implicit

Nu te penalizeaza nimeni, ba chiar o sa ai de castigat daca folosesti numai una din variante.

Priveste lucrurile asa:
    - motorul de cautare indexeaza toate paginile site-ului, atat cele cu www cat si cele fara;
    - automat creezi fara sa vrei duplicate content (ai acelasi continut la www .site.com/pagina.html cat si la site.com/pagina.html)
    - motorul de cautare iti va imparti juice-ul si va considera ca una din cele doua e cea relevanta, sau va acorda importanta ambelor in mod diferit, insa nici una nu va avea forta pe care ar putea-o avea daca nu ar fi duplicata
    - daca renunti la una din variante, tot juice-ul se va concentra pe singura pagina, asa cum ar fi normal, nu vei mai chinui motorul de cautare cu alegerea intre una din cele 2 variante....win-win, zic eu!

Cat despre yahoo, nu stiu unde ai citit tu ca penalizeaza, ma indoiesc sincer ca ti-ar face probleme, si oricum sunt convins ca nu yahoo-ul este cel care iti va aduce majoritatea traficului organic...

Trimiterea site-ului catre una din variante de la cealalta (cu sau fara www) o vei face cu un RedirectPermanent 301,deci vei pasa PR si relevanta domeniului ales.
    Ultima modificare făcută de gabi.jguma; 22nd April 2008 la 12:20.

johnyk_vl este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    6th February 2008
    Locaţie
    Ramnicu Valcea
    Posturi
    312
    Putere Rep
    34

Implicit

Nu este nici o diferenta din punct de vedere SEO..nu conteaza foarte mult pt. motoare de cautare tip google(daca ai content in lb. romana trebuie sa te axezi in principal pe google,nu pe yahoo...foarte putini romani stiu ca yahoo inseamna mai mult decat e-mail si messenger,dar toti stiu si folosesc google ca search engine-ul preferat).Asa ca nu este nici o diferenta majora(exista si cateva exceptii...) intre cu sau fara www.
    E-imbracaminte.ro Magazin Online de Imbracaminte si Articole Vestimentare
    Falkun.net Site Prezentare Firma Web Development si Internet Marketing

revenco_andrei este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    21st July 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    353
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de TudorBiz Vezi Post
    OK nu e nicio diferenta, dar cum te taxeaza motoarele de cautare cand faci modificarea asta. Am ales ca domeniile pe care am site-uri sa le folosesc fara dabliudabliudabliu caci e mult mai util pentru vizitatori. Ei bat fara dabliudabliudabliu.

Dar ramane in picioare intrebarea, daca ai avut un site cu dabliudabliudabliu (bineinteles care trimitea nume-domeniu ro la dabliudabliudabliu.nume-domeniu ro) si te decizi ca vrei fara dabliudabliudabliu ce se intampla la nivel de motor de cautare?
    De Yahoo sunt sigur ca m-a taxat, dar celelalte cum se comporta? Cum gandesc motoarele de cautare vizavi de chestia asta?
    Eu am trecut un sit de la "cu dabliudabliudabliu" la fara si a fost ok - adica nu am pierdut pozitionarea in serps.

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Numele domeniului, marca inregistrata
    De Robert în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 12th March 2010, 00:20
  2. Marca in numele domeniului ?
    De Nichita în forumul Domenii
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 10th January 2010, 22:32
  3. Ordinea cuvintelor in numele domeniului
    De Nichita în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 12th May 2009, 18:02
  4. Numele domeniului in rezultatul cautarii
    De take me away în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 18th May 2007, 12:29
  5. Cifre in numele domeniului
    De zeusillah în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 7th May 2007, 17:16

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •