Vreau sa promovez site-ul meu cu ajutorul directoarelor de articole(sper sa nu spun o prostie).Nu am mai facut lucrul asta niciodata.Ma puteti ajuta cu niste sfaturi si ce sontinut trebuie sa adaug?
Cu respect,
Viorel
Vreau sa promovez site-ul meu cu ajutorul directoarelor de articole(sper sa nu spun o prostie).Nu am mai facut lucrul asta niciodata.Ma puteti ajuta cu niste sfaturi si ce sontinut trebuie sa adaug?
Cu respect,
Viorel
îţi pot recomanda un singur director de articole (căci unul singur ştiu) care-i însă foarte bun: urls.wikiteam.ro
Daca esti pe subiectele urmatoare: seo, sem, e-commerce, css - iti poti publica articolele pe bookmarks.ro. Beneficiezi de link direct din semnatura articolului catre site-ul tau sau catre alt site ce are legatura cu subiectul.
Pe alte subiecte, nu stiu sa iti dau un raspuns...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Tocmai sunt pe cale de a lansa 50 de astfel de directoare. Contacteaza-ma.
e vorba despre un site in limba romana.l-am inscris in sute de directoare... nu mai stiu ce sa-i fac ca tot nu am vizite
Poate ar trebui sa incepi sa te gandesti ca ai probleme cu continutul site-ului tau.
Ne poti da link-ul? Eventual prin PM. Poate vedem care e problema, e in sandbox, e continut duplicat, ai competitie mare, care e buba.
mentor-market ro despre el este vorba.poate imi dati un antidot
Este o metoda eficienta de promovare a sitului.Mult mai eficienta decat inscrierea in directoarele de situri.Continutul trebuie sa fie similar cu cel al sitului , ceea ce nu e greu .Nu trebuie sa fie continut identic ,dar apropiat poate sa fie , ba chiar e indicat din moment ce scopul publicarii articolului este obtinerea de linkuri catre sit.Unele directoare conditioneaza clar publicarea articolului de unicitatea lui .
Cele mai multe directoare de articole nu accepta linkuri decat in caseta author's bio , dar sunt foarte bune si acelea.Problema e ca in limba romana sunt foarte putine directoare de articole .Ca sa le gasesti e simplu , tasteaza in Google "adauga articol" ,"propune articol" etc.
Directoare de articole in limba engleza sunt foarte multe .
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)