Deci,
... daca listele se considera auto-reclama, sunteti invitatii mei sa le stergeti. La asta am muncit totusi cateva zile (verificat directoare), si sunt poate unii useri care au nevoie de liste cu update la zi. Spun asta, pentru ca am pus listele pe mai multe forumuri, dar cateva din ele au fost sterse de moderatori. Altele au fost puse sticky. In fine.
Asadar :
1) Lista cu 1500 de directoare externe FREE si do-follow. Lista e verificata acum vreo 2 saptamani. Sunt in momentul asta 1467 directoare listate care nu cer obligatoriu reciprocal. Incerc sa tin lista verificata lunar, si sa sterg directoare care sunt parasite, sau trec la paid. Deasemeni, adaug directoare noi , care apar. O sa incerc sa tin lista in maxim 2000 de directoare, oricum nu cred ca foloseste cuiva mai multe. Mai bine o lista mica, dar updatata, decat una de 10.000 de directoare din care jumate nu merg.
2) Lista cu Top 100 Directoare de articole. Externe. Aici nu cred ca foloseste nimeni mai mult de 100 de directoare, De fapt, cred ca primele 10-15 listate sunt cele mai importante si cele mai folosite.
- listele sunt aranjate in functie de PR. La unele e posibil sa fi gresit eu, sau intre timp sa se fi modificat.
- daca detineti directoare care sa fie incluse in liste, scrieti aici, la primele update-uri o sa le bag .
- daca gasiti siteuri care nu mai merg sau care nu mai sunt gratis, folositi "contact form" de pe site, sa le sterg. sau , scrieti aici.