Salut,
O intrebare
daca pun un link de la a.com/a.html la b.com/b.html si apoi un link de la b.com/b.html la a.com/c.html is considerate reciproce?
Deci am 2 domenii, si 3 pagini...
Mersi.
Versiune printabilă
Salut,
O intrebare
daca pun un link de la a.com/a.html la b.com/b.html si apoi un link de la b.com/b.html la a.com/c.html is considerate reciproce?
Deci am 2 domenii, si 3 pagini...
Mersi.
nu cred ca se poate considera asta un link reciporc, atat timp cat pe b.html nu exista link back catre a.html unde exista.
Asta e parerea mea, daca au altii alte pareri, sunt binevoiti sa posteze.
Am mai pus intrebarea si pe sitepoint si cei de-acolo ziceau ca ar fi reciproce, avand si in vedere IP-urile lor...
Mai astept raspunsuri. mersi.
si eu zic ca sunt reciproce.. sunt de la a.com la b.com si invers.. nust daca neaparat conteaza paginile mai mult decat domeniile..
E vorba de 2 domenii care fac schimb de link-uri, deci e reciprocitate. Nu cred sa conteze atat de mult ip-urile lor, cat faptul ca e vorba de 2 domenii.
De aceeasi parere sunt si eu, nu conteaza ca sunt pagini diferite, cat timp se afla pe aceleasi domenii.
pai daca se tine cont de domeniu (si inclin sa cred ca e asa), eu zic ca e considerat reciproc
daca ar fi 3 URL-uri diferite ar fi fost ok. pana la urma aici ai 2 domenii care se interlinkeaza.
da e link reciproc, pt ca e de la a la b si si de la b la a, nu conteaza pe ce pagina pui la a sau la b, sunt reciproce... ex: pe domeniu a linkul catre b e pe index.php si pe domeniu b linkul catre a este pe parteneri.html... ink odata, sunt reciproce!