1 out of 1 members found this post helpful.
Postat în original de
Razvan Badu
Am primit o penalizare pentru
cartuse-imprimante.net indexul era pe locul 2 pentru "cartuse" si pe 3 pentru "cartuse imprimanta" acum a disparut, in schimb alte pagini si-au pastrat pozitile exemplu, pentru "cartuse hp" apare pe locul 6
www.cartuse-imprimante.net/cartuse-imprimanta-inkjet-cu-cerneala-marca-hp.html
Penalizarea a aparut concomitent cu schimbarea hostingului, adaugarea de taguri si comandarea unui pachet de 50 linkuri .edu .gov de la un user de aici de pe forum.
Ati mai vazut o asemenea penalizare?
Mai astept, totodata, sfaturi sau idei despre cum as putea scapa de penalizarea asta.
Multumesc.
Atat tagurile cat si cumpararea de linkuri pot dauna foarte mult unui site. Despre cumpararea de linkuri nu pot sa spun foarte multe, pentru ca n-am mai facut asta de multi ani. Dar cunosc persoane care au vandut linkuri si n-au reusit sa mai scape vreodata de penalizare, desi au scos linkurile.
In ultimul timp am observat ca tagurile pot dauna destul de mult. Eu am avut o perioada in care mi-a scazut traficul cu 20-30%. Apoi am pus noindex pe taguri si in urmatoarele 2 luni a inceput sa-si revina putin traficul. Dupa cele 2 luni am sters tagurile de tot si si-a revenit traficul in 2 zile.
Ultima modificare făcută de Alex Dumitru; 7th April 2011 la 11:53.
0 out of 6 members found this post helpful.
te pot readuce in top google dupa acele cuvinte. plata s-ar face la rezultat. daca esti interesat, da-mi un PM