Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: CPanel-Index Manager E bine sa pun No index?

  1. #1
    Avatarul lui evolution
    evolution este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    29th October 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    985
    Putere Rep
    24


    Implicit CPanel-Index Manager E bine sa pun No index?

    Citeam ca e bine sa pui No index la folderele de pe root.aici.
    E bine sa pun pe toate ? E vreun dezavantaj? De ce nu e setat by default No index daca e bine sa ai folderele asa ?

  2. #2
    Avatarul lui alecs
    alecs este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    5th February 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    29
    Posturi
    490
    Putere Rep
    22


    Implicit

    E bine sa dezactivezi optiunea aia fiindca nu doresti ca vizitatorii sa stie toata structura de fisiere/foldere a sitului. Totusi, daca ai avut grija sa nu tii informatii sensibile in vreun fisier, nu vei avea probleme de securitate cu indexes on.
    Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.

  3. #3
    Avatarul lui pitagora
    pitagora este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    18th January 2008
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    31
    Posturi
    71
    Putere Rep
    18


    Implicit

    Citat Postat în original de evolution Vezi Post
    Citeam ca e bine sa pui No index la folderele de pe root.aici.
    E bine sa pun pe toate ? E vreun dezavantaj? De ce nu e setat by default No index daca e bine sa ai folderele asa ?
    nu e pus implicit pt ca nu se poate. Cpanel-ul modifica in .htacces pt a seta noindex. Tu iti uploadezi site-ul fara htacces sau cu unul gol...nu are de unde sa simta cpanelul ca trebuie sa iti modifice fisierele tale dupa ce le-ai uploadat.

  4. #4
    Avatarul lui resahc
    resahc este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    9th February 2007
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    149
    Putere Rep
    20


    Implicit

    sau iti poti pune in directoarele unde ai chestii "sensibile" un fisier index.php unde ai
    <?php
    Header("HTTP/1.1 404 Not Found");
    ?>

  5. #5
    Avatarul lui Bruzli
    Bruzli este deconectat Administrator
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    25th April 2005
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    38
    Posturi
    975
    Putere Rep
    28


    Implicit

    sau folosesti un framework si se ocupa el de asta

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

  1. Z-index
    De afac3rist în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 18th February 2009, 13:47
  2. despre index
    De Roco în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 1st May 2008, 10:18
  3. Google index position
    De pdaniel în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 6th February 2007, 21:40
  4. crawl & index
    De lamishto în forumul Google
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 23rd December 2006, 13:15
  5. Index.php => Keyword.php
    De Stelian în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 13th April 2006, 12:51

Permisiuni postare

  • Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •