Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 13 din 13

Subiect: Tag-urile sunt considerate Duplicate content?

dorianbnt este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Implicit

Parerea mea personala este ca tag-urile nu fac parte din categoria SEO spam si nu produc duplicate content. Ba chiar pot aduce trafic foarte mare, targetat si cu bounce rate scazut (utilizatorul este fortat sa dea click pentru a citi in intregime articolul).
    Recomandarea este ca pentru fiecare post sa fie afisate tag-urile corespunzatoare. Pentru un numar limitat (cca. 100) nu vor fi probleme prin afisarea unui widget cu toate "etichetele".

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    47

Implicit

Consider ca depinde de situatia fiecaruia. De exemplu, cineva spunea aici pe forum ca i-a fost penalizat site-ul si dupa ce a scot tag-urile si le-a pus noindex, nofollow, site-ul si-a revenit. Deci site-ul sau fusese penalizat pt acele pagini cu tag-uri, insa el avea cateva zeci de tag-uri gen Canon x, Canon y, Canon z, Canon x1, si tot asa... in cazul acesta, normal ca aparea ca spam. Insa asta nu are nicio legatura cu tag-urile in general, daca sunt folosite cu cap, decent, fara a se exagera. Eu personal am avut rezultate foarte bune si folosesc tag-uri pe toate blogurile si am dat si cateva exemple intr-un articol in care demonstram ca paginile cu tag-uri nu sunt penalizate ci din contra, consider ca sunt foarte relevante pentru tag-ul respectiv, mai relevante decat o postare anume, de aceea unele pagini cu tag-uri stau foarte bine pe google.

De aceea intrebarea daca tag-urile pot afecta site-ul sau nu este cam vaga. Nu exista un raspuns exact. Exista in schimb variante: daca le folosesti decent, fara sa spamezi, sunt utile si aduc trafic, daca pui in tag-uri toate keyword-urile, la singular, plural, cu sufixe si prefixe, atunci cu siguranta va fi spam si vei fi penalizat... Insa nu din cauza continutului duplicat, ci din cauza keyword stuffing-ului
    Signatura lipsa

staycu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    30th December 2010
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    274
    Putere Rep
    26

Implicit

eu folosesc TAG-urile pe blogul meu de cand am inceput si pot spune ca sunt foarte utile, dar cum spuneau si baietii : sa nu se faca exces la numarul tag`urilor dintr-un articol.
    Ofer servicii de Grafica si Design Publicitar in Corel Draw.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Sunt considerate linkuri reciproce?
    De beeuser în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 19th July 2008, 10:05
  2. Duplicate content?
    De keretlen în forumul Google
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 11th June 2008, 20:34
  3. duplicate content ? or not ?
    De BeFree în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 17th May 2008, 17:41
  4. Duplicate Content?
    De alinalin0 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 30th December 2007, 03:33
  5. Duplicate content
    De Mascka în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 17th May 2007, 01:01

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •