Pagina 62 din 83 PrimulPrimul ... 1252606162636472 ... UltimulUltimul
Rezultate 611 la 620 din 823

Subiect: Schimbari majore de algoritm in google - Aprilie 2012

saw
    saw este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th July 2007
    Posturi
    125
    Putere Rep
    0

0 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Site-ul meu a crescut pe un keyword si pe a al doilea am fost aruncat de pe prima pagina pe a doua..

Cristian D este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th May 2012
    Locaţie
    Pitesti
    Vârstă
    34
    Posturi
    293
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de alarma Vezi Post
    O modalitate de a verifica daca penguin e de vina pentru caderi : "keyword -amazon.com"
    Rezultatetele afisate vor fi prepenguin.
    Pare destul de silly, dar pe .ro am verificat pe 10 cuvinte cheie si chiar sunt afisate rezultate inainte de penguin.

am citit despre ea pe : seroundtable.com
    Salut!

Poti sa explici ca pentru un incepator cum sta treaba cu cautarea de mai sus? Nu prea am inteles...
    Exemplu: se da domeniul fictiv gagicitari.com si keywordul pentru care vreau sa rankez "gagici tari".
    Ce ar trebui sa caut in google? "gagici tari-gagicitari.com"? Si ce ar trebui sa-mi apara?

Multumesc!
    P.S Intrebarea e valabila pentru toti cei care pot si doresc sa-mi dea o explicatie.

msoft este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    5th January 2011
    Posturi
    67
    Putere Rep
    29

Implicit

Salut,

Cautarea aceasta este un truc pentru a verifica daca un site a fost atins de Penguin.
    Adica: daca ai avut site-ul gagitari.com care era cu keyword-ul "gagi citari" pe pozitia 8 de pe prima pagina si site-ul a fost afectat de penguin si acum daca iti cauti keyword-ul gagici tari esti undeva departe in rezultate (sau nu apari de tot) poti sa cauti dupa keywordul: gagici tari -amazon si sunt 2 cazuri posibile:
    1. Daca pe prima pagina iti apare site-ul taru gagicitari.com (eventual chiar pe pozitia 8) atunci ai fost afectat de penguin
    2. Site-ul tau nu apare pe prima pagina (eventual nici pe a doua) si rezulta ca nu ai fost afectat de penguin. Aici motivele pot fi diverse - te-a intrecut concurenta, ai fost penalizat din alte motive, etc.

Aces lucru este aplicabil doar pentru site-uri care au rankat bine si acum au disparut. Daca esti la inceput cu un site si vrei sa il urci in serps nu te intereseaza discutia asta.

alarma este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    10th August 2011
    Locaţie
    Tg Mures
    Posturi
    180
    Putere Rep
    29

Implicit

@Cristian D: exact cum a precizat msoft

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th May 2012
    Locaţie
    Pitesti
    Vârstă
    34
    Posturi
    293
    Putere Rep
    0

Implicit

Salut,

Explicatia ta m-a ajutat foarte mult. Acum sa spun si eu ce-am observat. Detin un site pentru care am optimizat la greu cu backlink-uri pentru 3 keyword-uri. Cand folosesc formula de mai sus pentru 2 dintre ele, imi regasesc site-ul pe pozitia 1 respectiv 4. Cand caut al treilea keyword care se afla si in numele domeniului, nu ma mai regasesc pe prima si singura pagina cu rezultate.
    Sper sa ajute pe cineva cumva observatia mea.

Numai bine!
    Citat Postat în original de msoft Vezi Post
    Salut,

Cautarea aceasta este un truc pentru a verifica daca un site a fost atins de Penguin.
    Adica: daca ai avut site-ul gagitari.com care era cu keyword-ul "gagi citari" pe pozitia 8 de pe prima pagina si site-ul a fost afectat de penguin si acum daca iti cauti keyword-ul gagici tari esti undeva departe in rezultate (sau nu apari de tot) poti sa cauti dupa keywordul: gagici tari -amazon si sunt 2 cazuri posibile:
    1. Daca pe prima pagina iti apare site-ul taru gagicitari.com (eventual chiar pe pozitia 8) atunci ai fost afectat de penguin
    2. Site-ul tau nu apare pe prima pagina (eventual nici pe a doua) si rezulta ca nu ai fost afectat de penguin. Aici motivele pot fi diverse - te-a intrecut concurenta, ai fost penalizat din alte motive, etc.

Aces lucru este aplicabil doar pentru site-uri care au rankat bine si acum au disparut. Daca esti la inceput cu un site si vrei sa il urci in serps nu te intereseaza discutia asta.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Cristian D
    Nu ai inteles nimic, nu stii ce este pinguin update, pentru a te lamuri ar trebui sa citesti toate paginile acestui topic
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th May 2012
    Locaţie
    Pitesti
    Vârstă
    34
    Posturi
    293
    Putere Rep
    0

Implicit

lovelife, consider ca am inteles, posibil sa ma insel...observatia mea era defapt o curiozitate cat si o intrebare. Un domeniu exact match optimizat pentru keyword-ul din numele domeniului te poate scapa de link building-ul excesiv pe acel keyword?

alarma este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    10th August 2011
    Locaţie
    Tg Mures
    Posturi
    180
    Putere Rep
    29

Implicit

Depinde de nisa si de concurenta evident.

msoft este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    5th January 2011
    Posturi
    67
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Cristian D
    Nu ai inteles nimic
    Si ce anume nu a inteles ?!

Omul a intrebat ce e cu cautarile de genul keyword -amazon , nu ce face penguin.
    Ce face penguin pun pariu pe o bere ca nici tu nu stii

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Cristian D Vezi Post
    Un domeniu exact match optimizat pentru keyword-ul din numele domeniului te poate scapa de link building-ul excesiv pe acel keyword?
    Link building-ul excesiv nu trebuie facut pe niciun keyword, NICIODATA. Tocmai de la faptul ca anumite lucruri sunt facute in mod excesiv pleaca toate problemele in SEO.
    Dar da, este evident ca un domeniu exact match te ajuta intotdeauna. Cat de mult sau de putin e foarte discutabil...

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th May 2012
    Locaţie
    Pitesti
    Vârstă
    34
    Posturi
    293
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de msoft Vezi Post
    Si ce anume nu a inteles ?!

Omul a intrebat ce e cu cautarile de genul keyword -amazon , nu ce face penguin.
    Ce face penguin pun pariu pe o bere ca nici tu nu stii

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Link building-ul excesiv nu trebuie facut pe niciun keyword, NICIODATA. Tocmai de la faptul ca anumite lucruri sunt facute in mod excesiv pleaca toate problemele in SEO.
    Dar da, este evident ca un domeniu exact match te ajuta intotdeauna. Cat de mult sau de putin e foarte discutabil...
    Da, asta as dori si eu sa stiu mai bine. Pentru mine unu este destul de clar ca exact match-ul inca ajuta, dar in ce masura si cat de mult....

Pagina 62 din 83 PrimulPrimul ... 1252606162636472 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google ? Ce algoritm foloseste? eu nu mai inteleg nimic
    De urania în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 19th March 2011, 14:01
  2. schimbari la google ?
    De dcosmin83 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 7th December 2008, 14:13
  3. schimbari google
    De mariuslmm în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 17th May 2008, 16:54
  4. Schimbari Google
    De Ciprian Sorlea în forumul Google
    Ultimul Post: 31st August 2006, 14:25
  5. Google Cumpara Un Nou Algoritm De Cautare
    De Ben Boingeanu în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Ultimul Post: 15th April 2006, 22:04

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •