Cu riscul de a lua 1 milion de negative am si eu ceva de zis.In acest topic am innteles ca pinguin nu ar fi o penalizare ci doar o scadere a valorii link-urilor catre site.Daca nu este penalizare cum se poate ca sa apar pe cuv cheie foarte relevante(eram pe prima pagina la toate ) si catre care nu am link din exterior pe pagina de cautari nr.20 ? Mentionez ca pentru cuvantul cheie cel mai optimizat inca sunt pe prima pagina dar am cazut trei pozitii.Am cateva pagini care apar la cautari omise (atunci cand caut portiune de text din articole).Penalizare manuala nu este pentru ca am primit raspuns de la G iar caderea in trafic a fost pe 25 iar pe 23-24 aprilie am avut o urcare de 70-80 in trafic deci concluzia mea este ca pinguin este de vina.Nu mai tin bine minte ce persoane au zis ca nu este penalizare dar eu tind sa cred ce este.
P.S. curios este ca la un cuv inca sunt pe primul loc desi cred ca este al doilea cuvant ca optimizare.Va dau si cuvantul pentru cei care se pricep mai bine la analiza:ce este euribor(tot pe primul loc eram si inainte de update)