Pagina 61 din 83 PrimulPrimul ... 1151596061626371 ... UltimulUltimul
Rezultate 601 la 610 din 823

Subiect: Schimbari majore de algoritm in google - Aprilie 2012

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Cred ca google stie sa faca diferenta intre comentariile / linkurile puse de noi si cele puse de un eventual competitor.

Daca apar multe odata, poate fi un bulk trimis de competitie. Linkurile care apar intr-un timp mult mai lung si din surse dubioase, sunt mult mai usor de identificat ca fiind puse de webmasteri (cine sta sa puna zilnic linkuri competitorilor ? nimeni).
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

filip.camara este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    27th October 2010
    Locaţie
    Romania, Bucuresti
    Posturi
    287
    Putere Rep
    37

Implicit

Incep sa cred ca este ceva defect in engine. Daca faceti cautari de genul:
    "cautare normala -cuvant_care_nu_exista" siteurile penalizate apar pe pozitiile originale.(Ex. cautare : "triciclete copii -sdfsdf44sdf2sd33fs"). Teoretic -keyword trebuia sa exluda cautarile care contin cuvantul respectiv, dar se pare ca ori lucreaza pe alt index ori nu tine seama de toti factorii de ranking.

O alta intrebare pentru cei care au citit mai mult:
    Panda a "rulat" o singura data sau ruleaza permanent, integrat in algoritm ?

Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Panda ruleaza cam odata pe luna. Site-urile prinse, sunt penalizate, cele carora li s-au facut imbunatatiri li se ridica filtrul in momentul update-ului.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    27th October 2010
    Locaţie
    Romania, Bucuresti
    Posturi
    287
    Putere Rep
    37

Implicit

Eu citisem articolul asta despre Pinguin, si de asta am intrebat, pentru ca tineam minte ca Panda a avut mai multe updateuri, din 2011 pana acum.

Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Mai clar de atat nu se poate.

"Penguin has been primarily focused on discouraging what the industry calls link spam," Navneet Virk, director of optimization at Roundarch Isobar, said. "In Google's algorithm, the links were placed with a very high value. In essence, the idea was if a lot of people were linking to a particular site or webpage, then it was considered to be a high-quality page and that impacted the ranking of that page in Google and other search engines."

"The Google algorithm is now going to try to see if the link structure is natural," Virk said. "If the linking structure is unnatural with everyone linking using the same word, Google is saying that is spam."

News Headlines

"In many cases, the affected sites had been spamming for a long time," Mr. Cutts adds.

http://online.wsj.com/article/SB1000...747002494.html
    Ultima modificare făcută de Nichita; 17th May 2012 la 20:19.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Maskatu Vezi Post
    Mai devreme am facut caz de content cand am postat observatiile referitoare la raportul dintre continut si algoritm. Aiurea! Munca de indian, facuta degeaba. Observand tendintele din serps in ultimele zile, daca as mai putea sa-mi mai editez postul vechi, as sterge tot si as lasa doar fraza asta: TOT CE CONTEAZA SE REZUMA LA LINKURI! Amin!
    Cam la asta se rezuma Penguin

1. Penguin Isn’t a Penalty It’s a change to the ranking algorithm designed to not reward spammy techniques.
    2. Simply removing bad links is NOT the way to recover from Penguin
    Chances are, your site stopped ranking because many of your links stopped counting. It looks and feels like a penalty, but it’s really just a change in your link graph.
    3. If you look at the keywords you were hit on, you’ll most likely discover that the only reason you ranked for them in the first place is because of your spammy links or keyword stuffing
    Advice .
    If there were spammy links that I controlled (like forum signatures or link wheels) I’d probably go ahead and remove them since they’re clearly not helping me. If there were links I couldn’t control though I’d ignore them and focus my efforts on building more high quality links to replace the low quality ones that Google’s no longer counting.
    Of course if you were doing that from the start you wouldn’t be worrying about the Penguin update at all now would you?
    Penguin Recovery Posts Are Lying To You.
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Concluzionand: cine a mers pe vechiul ghid de optimizare al lui Tudi nu a avut probleme.
    Pentru mine pinguinul e o chestie buna.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

alarma este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    10th August 2011
    Locaţie
    Tg Mures
    Posturi
    180
    Putere Rep
    28

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

O modalitate de a verifica daca penguin e de vina pentru caderi : "keyword -amazon.com"
    Rezultatetele afisate vor fi prepenguin.
    Pare destul de silly, dar pe .ro am verificat pe 10 cuvinte cheie si chiar sunt afisate rezultate inainte de penguin.

am citit despre ea pe : seroundtable.com

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de alarma Vezi Post
    O modalitate de a verifica daca penguin e de vina pentru caderi : "keyword -amazon.com"
    Rezultatetele afisate vor fi prepenguin.
    Pare destul de silly, dar pe .ro am verificat pe 10 cuvinte cheie si chiar sunt afisate rezultate inainte de penguin.

am citit despre ea pe : seroundtable.com
    Am testat si este reala afirmatia
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    27th October 2010
    Locaţie
    Romania, Bucuresti
    Posturi
    287
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de alarma Vezi Post
    Asa cum spuneam si eu mai sus "cautare normala -cuvant_care_nu_exista" , poti folosi "-orice" nu numai "-amazon.com"

Pagina 61 din 83 PrimulPrimul ... 1151596061626371 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google ? Ce algoritm foloseste? eu nu mai inteleg nimic
    De urania în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 19th March 2011, 14:01
  2. schimbari la google ?
    De dcosmin83 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 7th December 2008, 14:13
  3. schimbari google
    De mariuslmm în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 17th May 2008, 16:54
  4. Schimbari Google
    De Ciprian Sorlea în forumul Google
    Ultimul Post: 31st August 2006, 14:25
  5. Google Cumpara Un Nou Algoritm De Cautare
    De Ben Boingeanu în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Ultimul Post: 15th April 2006, 22:04

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •