Eu am avut experiente si bune, si proaste, si cu eMag si cu alte magazine online.
Foarte recent am facut niste achizitii de pe
eCost.ro. Site-ul nu exceleaza prin design, preturile sunt ok, iar oferta oarecum bogata. Departe de a fi un concurent serios pentru eMag, cel putin asa am crezut de prima data. Totusi, fiind vorba de un magazin local, din Cluj, am avut curiozitatea sa-i testez, chiar daca imi riscam prin testul asta 1000 si ceva de USD.
Primul contact a fost ok, feedback relativ ok. Pe urma mici probleme: produse care nu au fost pe stoc, produse care nu se mai fabrica, intarziere la livrare.
Ei bine, cu toate ca acestea ar fi motive suficiente pentru mine sa inchei colaborarea cu orice magazin inca din prima zi, ceva m-a facut sa "le mai dau o sansa". Am mai facut o comanda, si surpriza, totul a mers brici.
Stand mai apoi sa analizez primi pasi in relatia cu magazinul asta, mi-am dat seama ca defapt magazinul asta nu e cu nimic mai presus sau mai prejos de eMag: si la unul si la altul, unele dintre produse sunt afisate online desi producatorul a sistat distributia modelului respectiv, ambele magazine au unele probleme la livrare (in mai, cei de la eMag mi-au spus timp de aproape o saptamana ca mi-au expediat laptopul, si dadeau vina pe cei de la curierat, ca pana la urma sa aflu ca de fapt laptopul era pe undeva printr-un colt de depozit), consultantii de vanzari se cam lasa asteptati in ceea ce priveste telefonul ala de peste 5 minute.
Insa care e diferenta intre aceste magazine, ce le face sa fie diferite intre ele si ce anume face sa se deosebeasca de celelalte magazine? Respectul fata de client, receptivitatea fata de nevoile clientilor, rabdarea cu cei mai putin tehnici precum si cu cei ce, din prea multa tehnica, le cam fac viata un chin. Toate aceste mici chichite, pot face un client sa revina sau sa uite pe veci de site-ul respectiv.
Toto a cuprins mult mai bine ce inseamna un magazin online de succes. Si nu neaparat un magazin online, ci o afacere de success in domeniul comercial.