Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 17

Subiect: Magazine Online

mihaipl este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th August 2006
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit Magazine Online

Am tot auzit vorbindu-se despre un site si ma gandeam sa va intreb si pe voi ce parere aveti: magazine-online.ro
    Design/Functionalitate/SEO etc

Diana este deconectat Administrator
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2006
    Locaţie
    Vatra Dornei
    Posturi
    1.696
    Putere Rep
    44

Implicit

Oops! Inceputul e bun:

<meta name="Keywords" content="">

Fa si tu din CARTINOI 2 cuvinte, nu stiam ce naiba e aia un cartinoi
    Ultima modificare făcută de Diana; 12th August 2006 la 18:40.
    Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri

too_night este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de mihaipl Vezi Post
    Am tot auzit vorbindu-se despre un site si ma gandeam sa va intreb si pe voi ce parere aveti: magazine-online.ro
    Design/Functionalitate/SEO etc
    Salut,
    @mihaipl, aici nu se prea face asa: am auzit si eu de un site in metrou, ia sa vad ce zic si 15 dintre voi...
    Daca-i site-ul tau (cunoscut, frate, cumnat-mai ales), spune; daca nu, nu cred ca o sa-si piarda cineva timpul.

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2006
    Locaţie
    Vatra Dornei
    Posturi
    1.696
    Putere Rep
    44

Implicit

Asa e, are dreptate too_night. Nici n-am observat

Si incearca si tu o prezentare aici

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th August 2006
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu am auzit de el la metrou... si nu este nici al unei rude...am postat acest topic pentru a primi niste pareri despre ce se vrea a fi acest site. As vrea sa confrunt parerile voastre cu parerile auzite in discutiile altor persoane despre cele specificate mai sus.
    de ce fac acest lucru? poate intr-un viitor apropiat as dori sa fac si eu ceva asemanator si inainte sa ma apuc, as dori sa aud si eu mai multe pareri. Nu stiu daca cei care au construit acest site au facut acelasi lucru.
    Daca este vorba de pierdut timpul... cred ca am gresit forumul atunci cand am cerut niste opinii...

Chaos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    3rd April 2006
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    42
    Posturi
    389
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de mihaipl Vezi Post
    Nu am auzit de el la metrou... si nu este nici al unei rude...am postat acest topic pentru a primi niste pareri despre ce se vrea a fi acest site. As vrea sa confrunt parerile voastre cu parerile auzite in discutiile altor persoane despre cele specificate mai sus.
    de ce fac acest lucru? poate intr-un viitor apropiat as dori sa fac si eu ceva asemanator si inainte sa ma apuc, as dori sa aud si eu mai multe pareri. Nu stiu daca cei care au construit acest site au facut acelasi lucru.
    Daca este vorba de pierdut timpul... cred ca am gresit forumul atunci cand am cerut niste opinii...
    Parerea despre un site ti-o formezi singur...parerea mea!
    Cat despre partea de functionalitate, seo si asa mai departe ... cand o sa ai site-ul tau din domeniu, dupa ce o sa te prezinti, sunt convins ca ai sa primesti o analiza cel putin utila din partea membrilor acestui forum. Asa insa tu ceri pareri despre un site care spui ca nu iti apartine pentru ca "poate" o sa vrei sa faci ceva asemanator in viitorul mai apropiat sau mai indepartat.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th August 2006
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Chaos Vezi Post
    Parerea despre un site ti-o formezi singur...parerea mea!
    Cat despre partea de functionalitate, seo si asa mai departe ... cand o sa ai site-ul tau din domeniu, dupa ce o sa te prezinti, sunt convins ca ai sa primesti o analiza cel putin utila din partea membrilor acestui forum. Asa insa tu ceri pareri despre un site care spui ca nu iti apartine pentru ca "poate" o sa vrei sa faci ceva asemanator in viitorul mai apropiat sau mai indepartat.
    O parere este normal sa ti-o creezi singur... Total de acord! Ar fi anormal sa nu ai nici o parere...parerea mea!
    Deocamdata nu am un site in domeniu dar urmaresc sa imi fac unul si am dat o referinta, deci sa inteleg ca pana nu construiesc unul nu am cum sa primesc niste pareri...nu?asta inteleg din ceea ce ai spus tu.
    Sa inteleg ca tu construiesti un site si apoi astepti pareri din partea altora... eu obisnuiesc sa adun niste pareri si apoi si vad ce pot face...
    Oricum multumesc

Ciprian Sorlea este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    5th September 2005
    Locaţie
    Cluj Napoca, Romania
    Vârstă
    44
    Posturi
    885
    Putere Rep
    39

Implicit

Mda... s-ar putea sa se poata sa vreau un site despre rachete nucleare. Imi faceti si mie o analiza? La sange daca se poate.

Back to topic: Mihaipl - nu lua in nume de rau reactia membrilor, insa in ultima vreme pe forumul asta s-au perindat tot felul de specimene. Incercam sa mai filtram "amatorii". Daca esti interesat de un asemenea site, trebuia sa pui problema altfel. Si ai fi primit o serie de recomandari bune.

Acum, ca sa-ti raspund si la intrebarea ta:
    - Designul e placut, simplu si "accesibil"
    - Functionalitatea e ok
    - SEO - se poate mai bine. Mult mai bine.
    Scriem pe blog despre Optimizare site-uri.
    Avem pentru voi peste 20 de Unelte SEO.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th August 2006
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit

Ciprian Sorlea - multumesc de precizare, nu am apucat sa studiez foarte mult acest forum, insa sunt convins ca "s-au perindat tot felul de specimene" si in acelasi timp sunt convins ca au aparut si multi ca mine care si-au gasit rezolvarile si au primit opinii/pareri/sfaturi din cele mai bune. Apoi nu iau in nume de rau cele spuse deoarece fiecare este liber sa isi spuna parerea in felul sau sa trateze noii membrii cum cred de cuviinta. Imi doresc sa primesc cele mai bune recomandari si sa raman utilizator al acestui forum.
    Poate nu am pus bine problema insa doresc sa primesc o serie de recomandari ca intr-un final din cele auzite in alte parti, din cele discutate aici si pot lua cea mai buna decizie. Avand o referinta mentionata, ca in acest moment atata am descoperit pe internet, doresc sa stiu parerile voastre si opinile pentru ce doresc sa incep in cel mai scurt timp.
    Consider normal sa le iei apararea celor mai vechi aici, insa consider la fel de bine ca atunci cand vine cineva nou, sa nu fie tratat ceva de genul poate este un "amator" si hai sa-l tratam ca atare, inainte macar sa stim ce vrea..
    BTW pana la urma esti singurul care a punctat ceva si multumesc inca odata si sper sa mai gasesc si alte pareri...

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2006
    Locaţie
    Vatra Dornei
    Posturi
    1.696
    Putere Rep
    44

Implicit

Mihaipl, nu am observat sa te fi tratat cineva drept "amator".
    Doar ca tu nu ai specificat de ce iti tb observatiile la site, daca ziceai de la inceput de ce, nu cred ca se mai derulau atatea off-topicuri.

Btw, primul meu raspuns era on-topic: lipsa cuvintelor cheie nu e prea buna pt. SEO.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Magazine online in ROmania.
    De Cristian Mezei în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 39
    Ultimul Post: 20th July 2011, 17:34
  2. Afiliere magazine online
    De adson în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 12th November 2008, 00:03
  3. Cautare pentru magazine online
    De danielbuca în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 12