Vezi Rezultate Sondaj: Oferiti garantii SEO?

Alegători
56. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • Da. Mi se cere si sint in stare sa le garantez.

21 37,50%
  • Nu. E o prostie, nu poti oferi asa ceva.

35 62,50%
Pagina 13 din 15 PrimulPrimul ... 31112131415 UltimulUltimul
Rezultate 121 la 130 din 148

Subiect: Oferiti garantii SEO?

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Bai, deci scuze ca ti-am distrus topicul, noi incercam sa fim constructivi.
    Bai n-o lua personal, era mai in gluma mai in serios, dar nimic personal. Mi s-ar fi parut ok dezbaterea separat. Nimic mai mult.

Garantia pt locul 1 se poate da in functie de buget. Cu un buget serios reusesti fara probleme.
    N-ai inteles, eu platesc tot efortul tau la sfarsit. Vreau doar ca ceea ce imi garantezi sa se realizeze.... eu imi recuperez banii investiti daca ma tii pe acel loc cel putin 3-4 luni de zile.

Citat Postat în original de Mar Vezi Post
    Krumel : daca ajunge #1 si sta 3-4 luni sunt dispus sa-ti vand site-ul si sa-ti cedez domeniul, cat oferi?
    Nope, nu sint interesat ...eu caut un om care sa imi garanteze pozitii ...astfel incat voturile pro garantie sa aiba justificare. Momentan toti s-au dat cotiti.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Mar
    Mar este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    3rd January 2008
    Locaţie
    Pitesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    318
    Putere Rep
    34

Implicit

Avantajul ar fi ca poti sa pui numele domeniului "telefoanedualsim.com" si cu f putine backlinkuri ajungi pe pagina 1 in maxim 2-3 saptamani. Bine, asta e parerea mea si e rezultatul testelor mele, n-am studiat cuvintele cheie respective, e de dragul exemplului.
    din experienta mea dupa google caffeine (8 iunie 2010) ar trebui sa ajungi pe pagina a 2-a rapid (2-3 saptamani) si sa stai acolo destul de mult.. cateva luni.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

din experienta mea dupa google caffeine (8 iunie 2010) ar trebui sa ajungi pe pagina a 2-a rapid (2-3 saptamani) si sa stai acolo destul de mult.. cateva luni.
    Ajungi si mai repede in prima pagina. Eu am incercat pe o pagina secundara sa ajung in primele pozitii cu un anumit keywoord, nu am depus mare efort (10-15 link-uri) dar nu am reusit performante prea bune, am cumparat un domeniu ce contine acel keywoord, si dupa o luna si ceva sunt in prima pagina undeva intre 4 si 8 doar cu
    4 back link-uri
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Cu un domeniu irelevant da, ai perfecta dreptate, e greu sa il convingi pe google ca pe kikimiki.org este vorba despre telefoane dualsim, dar cu cuvintele cheie incluse e mult mai usor. In testul tau aveai cuvintele cheie in numele domeniului?
    Trust, but verify.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post

N-ai inteles, eu platesc tot efortul tau la sfarsit. Vreau doar ca ceea ce imi garantezi sa se realizeze.... eu imi recuperez banii investiti daca ma tii pe acel loc cel putin 3-4 luni de zile.
    Nu se poate la sfarsit. Trebuie avans, obligatoriu, iar pt locul 1 si pastrarea pozitiei 3-4 luni, e nevoie de garantii si din partea clientului. Ce garantii are cel care face seo ca isi incaseaza banii?

Sa luam de ex, "revelion 2011", sau "miel de paste" , te pui pe treaba, ma duci locul 1, ma ti 3 luni - oct-nov-dec si dupa vi sa-ti dau banii. Pai la ce? eu mi-am vandut marfa, mai am nevoie de tine? La anu in 2012, gasesc altu. Garantat sunt sute de situatii de genul asta. Asa ca eu cred ca acelel garantii trebuiesc sa vina din ambele parti, sau sa incercam sa stabilim un stil de lucru, intr-un post nou pe care il incep eu.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Sincer, cam asa e, am si eu site pag 2 in 2 sapt, pe keyword greu, si ma mir , site < 1 an. In schimb am site vechi (2000) si nu misca de pe pag 5, pe keyword mai usor.

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Ajungi si mai repede in prima pagina. Eu am incercat pe o pagina secundara sa ajung in primele pozitii cu un anumit keywoord, nu am depus mare efort (10-15 link-uri) dar nu am reusit performante prea bune, am cumparat un domeniu ce contine acel keywoord, si dupa o luna si ceva sunt in prima pagina undeva intre 4 si 8 doar cu
    4 back link-uri
    Asa e, de accea am renuntat sa mai cumpar domenii vechi, si le iau noi, se pare ca vechimea nu e atat de importanta vs keyword in domeniu.

Garantia pt locul 1 se poate da in functie de buget. Cu un buget serios reusesti fara probleme. Problema in general este ca toti seo-istii lucreaza singuri si le ia mult timp sa puna in aplicare toate strategiile necesare (am zis majoritatea, nu sariti). In plus, nu toti au experienta pe piata .ro
    Teoretic ar trebui sa se poata garanta pentru ambele, dar repet, sumele implicate nu cred ca sunt asa de amuzante pentru client
    Oare? De ce crezi ca bugetul rezolva munca efectiva? Crezi ca daca ai 10 oameni faci de 10 ori mai multa treaba? Eu nu cred. Sau paote sa angajezi alte firme sa faca treaba pt tine, si tu sa fi intermediar? Nici asa nu cred. Dispare garantia atunci.
    Ai perfecta dreptate cu cei care fac seo, lcureaza daor singuri pe niste principii pe care eu le cred prostesti. Fara sef, fara program, bani mai multi. FALS.

Alt topic pt subiectul asta.

Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Citat Postat în original de attagency Vezi Post
    Nu se poate la sfarsit. Trebuie avans, obligatoriu, iar pt locul 1 si pastrarea pozitiei 3-4 luni, e nevoie de garantii si din partea clientului. Ce garantii are cel care face seo ca isi incaseaza banii?

Sa luam de ex, "revelion 2011", sau "miel de paste" , te pui pe treaba, ma duci locul 1, ma ti 3 luni - oct-nov-dec si dupa vi sa-ti dau banii. Pai la ce? eu mi-am vandut marfa, mai am nevoie de tine? La anu in 2012, gasesc altu. Garantat sunt sute de situatii de genul asta. Asa ca eu cred ca acelel garantii trebuiesc sa vina din ambele parti, sau sa incercam sa stabilim un stil de lucru, intr-un post nou pe care il incep eu.
    Pai avansul pe ce sa il dau? Ce garantie am ca o sa lucrezi? Ce garantie am ca o sa duci contractul la bun sfarsit?

Eu am simulat un model oferit de cei care au raspuns.... nimeni nu imi ofera garantii, in schimb se pun conditii sau se diminueaza garantia.

In fond, eu sint clientul...eu fac cererea, eu platesc, jocurile sint dupa regulile mele, nu?

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    In fond, eu sint clientul...eu fac cererea, eu platesc, jocurile sint dupa regulile mele, nu?
    Krumel, ne-ai ametit de tot.

Eu sunt foarte curios: cum lucrezi TU ? Lucrezi fara avans ? Lucrezi fara sa le zici ca site-ul o sa obtina rezultate mai bune ?
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Pai eu nu am ametit pe nimeni, eu doar am facut o cerere conform spuselor celor care ofera garantii.

Eu cer plata pe luna ptr taskuri clare + bonusuri de pozitie maxima. Ofer o consultanta pe care clientul si-o implementeaza, eu supervizez implementarea. Daca oamenii clientului nu misca cum trebuie, responsabilitatea e a lor. Ceea ce eu fac efectiv ca munca e responsabilitatea mea. Eu nu ofer doar SEO ci si conversie, ptr ca evit clientii care vor CPC, CPM. Lucrez mult cu magazinele online si site-uri ce ofera servicii.

Nu sint deloc interesat de trafic ca volum, ci ca valoare. Refuz clientii care nu coincid cu criteriile mele. Dar niciodata nu ofer garantii, dimpotriva le explic de ce garantiile sint o prostie, o smecherie de marketing.

Si nu e deloc complicat sa faci SEO pe .ro daca ai clienti care inteleg rostul SEO si se implica in ceea ce tine de ei.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de attagency Vezi Post
    Oare? De ce crezi ca bugetul rezolva munca efectiva? Crezi ca daca ai 10 oameni faci de 10 ori mai multa treaba? Eu nu cred. Sau paote sa angajezi alte firme sa faca treaba pt tine, si tu sa fi intermediar? Nici asa nu cred. Dispare garantia atunci.
    Ai perfecta dreptate cu cei care fac seo, lcureaza daor singuri pe niste principii pe care eu le cred prostesti. Fara sef, fara program, bani mai multi. FALS.

Alt topic pt subiectul asta.
    Un om informat stie ce servicii sa cumpere cu diferite sume de bani.
    Poti avea acces la retele de bloguri, la echipe care construiesc link-uri, poti cumpara saituri intregi cu reputatie si te poti folosi de reputatia lor, etc.
    Cand n-ai buget si te gandesti doar la on-page si la inscris in directoare, normal ca spui ca ajungi in 2 ani pe pagina 1.
    Cand ai buget lunar si STII pe ce sa il cheltui, iti construiesti retele serioase.
    Gandeste-te ca ai bani suficienti sa cumperi site-urile de pe pozitiile 10-20 concurente cu cuvintele tale cheie (si in romania e usor) Oare ce iti pot aduce? Cata reputatie, link-juice, etc? De asta spun de buget, nu gandesc doar ca platesti oameni sa iti inscrie in directoare. La un proiect mai mare faza cu directoarele e pierdere de vreme.
    Trust, but verify.

Mar
    Mar este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    3rd January 2008
    Locaţie
    Pitesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    318
    Putere Rep
    34

Implicit

La un proiect mai mare faza cu directoarele e pierdere de vreme.
    aici tin iar sa te contrazic... daca stii sa gasesti directoarele potrivita si stii cum sa submiti rapid poti sa ai rezultate, chiar foarte bune.
    ideal este sa faci un mix: directoare, IBLs, articole etc.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •