Vezi Rezultate Sondaj: Iti injuri tara?

Alegători
30. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • Da, e tipic romanesc sa iti injuri tara

13 43,33%
  • Nu, inteleg ca Romania e tara care m-a invatat tot ce stiu

17 56,67%
Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 40

Subiect: Tu iti injuri tara?

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit Tu iti injuri tara?

Folosesti uvinte si expresii ca "romanica" (dupa parerea mea suna mai mult a batjocura decat a alintatura)
    Spui des "tipic romanesc" sau "numai in romania se putea intampla" ??

Vreau sa fiti sinceri si sa spuneti DE CE.

Parerea mea este ca Romania reprezinta pentru fiecare in primul rand familia, prietenii, locurile in care ai facut prima oara... diverse chestii.
    Stiu, majoritatea comparati Romania cu vestul europei, daar din pacate nu suntem acolo si nici n-o sa fim niciodata, nici geografic, nici cultural, in nici un fel. Suntem balcanici, est europeni, cu putin sange latin. Suntem o combinatie unica! Ne bucuram si ne mandrim cu ea, incercam sa o schimbam sau ne plangem la infinit?

Daca o comunitate ca cea de pe seopedia s-ar hotari sa schimbe ceva, cu un singur site sustinut si promovat de TOTI, (seo-isti, bloggeri, bagatori de seama), cred ca ar reusi. Toate uneltele si resursele de care dispun membrii sunt extrem de valoroase.

Intrebarea nr. 2:
    tinand cont de numarul de utiliatori de internet din Romania si de resursele membrilor seopedia, care este cea mai mare realizare care se poate atinge DACA toti lucreaza impreuna?

Costin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    29th April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    32
    Posturi
    415
    Putere Rep
    33

Implicit

Nu imi injur tara. Nu am de ce. Nu confund tara cu populatia. Nici nu imi 'alint' tara.

Nu reprezinta numai locul in care am facut prima data diferite lucruri. Reprezinta mult, mult mai mult. Cel putin pentru mine... Eu sunt mandru ca sunt roman.

Ca tara, Romania este superba. Dar din pacate nu este ingrijita si nimanui nu-i prea pasa de ea. Majoritatea doresc doar binele lor, sa fure cat mai mult. Intr-un fel e normal, dar, furi 1 milion, 2...cat sa mai furi? Iti ajunge. Nu trebuie sa furi tot si sa dai tarii doar o suma simbolica.
    Mi-as dori enorm sa se schimbe ceva aici si mi-as dori ca si eu sa pun umarul la schimbarea Romaniei.
    In ultimul timp parca intentionat se doreste denigrarea Romaniei.

Sorin.V este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    183
    Putere Rep
    26

alecs este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    5th February 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    36
    Posturi
    490
    Putere Rep
    35

Implicit

Ca loca geografic tara este frumoasa. Dar cand vorbesc de Romania ma refer la locuitori deci da, voi injura tara asta.
    Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    39

Implicit

1- Am făcut-o înainte, acum mai rar.

Pentru că, poate mi se pare că românul încearcă să fie miezul în toate, e lăudăros, cu nasul pe sus, e cel mai deștept, toți sunt "prostul" sau "proasta" aia, dar mai ales invidios, bârfitor, răutăcios și nu e de încredere, nu are caracter, nu e loial, își trădează ușor prietenii, pentru o găină, un curcan etc ; e dispus să fraierească pe oricine dacă poate, de la politicieni la oamenii de rând. Răutatea noastră e bună de dat exemplu, când cineva apare și zice "o să fac chestia asta", românul în general spune, "uite și la ală", "cine se crede", "n-o să reușească nimic fac pariu", cel puțin în sinea lui, sau "dă-l ...".

Țara ca spațiu geografic, îmi place mult.

Ce am spus mai sus explică oarecum de ce noi românii nu suntem un popor unit, solidar și în privința viitorului rămân rezervat.

2 - EDIT: mă abțin, sunt prea nou ca să trag concluzii.
    Ultima modificare făcută de 100R; 8th December 2010 la 21:30.

Eradu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    20th August 2010
    Posturi
    619
    Putere Rep
    34

Implicit

Nu am o parere buna despre civilizatia asta in general, nu doar despre Romania.
    De ce? Ignoranta, egoism, superficialitate! In acest moment noi suntem la propriu niste paraziti pt acest pamant. Consumam resursele mai repede decat se regenereaza, poluam si distrugem ireversibil milioane de ani de evolutie a naturii! Ar putea numi cineva asa ceva o civilizatie... avansata?
    E o singura scapare pt oameni din aceasta situatie - educatia! De aia adevarata nu ce se face acum.

Apropo de romani, imi aduc foarte vag aminte de vremurile comunismului dar mi-a ramas o senzatie de atunci, oamenii erau mai caldurosi, mai omenosi, mai putin egoisti. Consumatorismul asta manca sufletul si lasa in mintile si inimile oamenilor numai foame: de bani, de averi, de faima, putere.

O comunitate oricat de mica e poate face cu siguranta ceva, daca membrii ei au viziune si se implica, pot da drumul unui bulgare care sa se rostogoleasca si sa creasca.

danP este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    19th October 2010
    Locaţie
    RO
    Vârstă
    31
    Posturi
    458
    Putere Rep
    28

Implicit

Pai sa facem diferenta intre loc si oameni. Aproape toti strainii cu care obisnuiam sa mai stau de vorba pe Skype, care fie au vizitat Romania, fie au auzit din alte parti, imi spuneau ca nu pot intelege cum de tara asta o duce asa de prost, avand in vedere resursele de care dispune. Raspunsul: oamenii sunt de vina. Si nu cred ca o sa se schimbe prea curand, pe spaga si pile se face totul, asa suntem invatati asa o sa facem si noi mai departe.

Imi place Romania, ma dezgusta persoanele de aici.

Broscoi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    17th July 2008
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    1.295
    Putere Rep
    37

Implicit

Trebuie sa facem o diferenta intre ceea ce este Romania ca patrie a noastra si care e familia ,limba ce-o vorbesc , scoala in care am invatat , amintirile copilariei si a primului sarut si Romania ca stat . In momentul de fata Romania institutionala nu este tocmai ceea ce isi doresc cetatenii ei si din acest motiv o parte a cetatenilor ei aleg , conform dictonului latin ubi bene ibi patria , sa locuiasca si sa munceasca pe alte meleaguri . Patria e Romania profunda iar eu sunt o particica din ea . Fata de aceasta Romanie profunda am iubire de patrie . Nu injur Romania niciodata ,dar se intampla injur pe cineva din Romania ...

Andrei S este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    453
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Intrebarea nr. 2:
    tinand cont de numarul de utiliatori de internet din Romania si de resursele membrilor seopedia, care este cea mai mare realizare care se poate atinge DACA toti lucreaza impreuna?
    Simt nevoia sa bat campii in ultimul hal: cucerirea internetului ( .com )... la propriu!
    Sau .ro daca vrei sa pastram tematica...

PS: Sa fiu mai bine inteles. Fiecare isi alege una sau mai multe niste si investeste in dominarea lor. Fiind o comunitate, cu sprijin reciproc se pot obtine mai usor performate.... direct proportionale cu sprijinul si "investitul". Observand schimbarile de algoritm G se poate lucra si pe mai multe planuri ( SM, blogosfera... etc ). Din punctul meu de vedere limitele sunt doar in capul nostru...
    Ultima modificare făcută de Andrei S; 8th December 2010 la 21:15. Motiv: ps
    Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

Daca iese content... why not?
    Am admiratie imensa pt Mircea Badea, pe bune.
    Doar ca domnul... genereaza o gramada de content nu tocmai ortodox in gura presei, adica la un job de prezentator tv.
    Asa da. In rest... actiunea de "a injura" mi se pare inutila: tot nu rezolvi nimic = pierdere de timp.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cont Adsense la tara
    De cerna în forumul Google
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 30th August 2007, 15:15
  2. Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 3rd May 2007, 01:44

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii