Folosesti uvinte si expresii ca "romanica" (dupa parerea mea suna mai mult a batjocura decat a alintatura)
Spui des "tipic romanesc" sau "numai in romania se putea intampla" ??
Vreau sa fiti sinceri si sa spuneti DE CE.
Parerea mea este ca Romania reprezinta pentru fiecare in primul rand familia, prietenii, locurile in care ai facut prima oara... diverse chestii.
Stiu, majoritatea comparati Romania cu vestul europei, daar din pacate nu suntem acolo si nici n-o sa fim niciodata, nici geografic, nici cultural, in nici un fel. Suntem balcanici, est europeni, cu putin sange latin. Suntem o combinatie unica! Ne bucuram si ne mandrim cu ea, incercam sa o schimbam sau ne plangem la infinit?
Daca o comunitate ca cea de pe seopedia s-ar hotari sa schimbe ceva, cu un singur site sustinut si promovat de TOTI, (seo-isti, bloggeri, bagatori de seama), cred ca ar reusi. Toate uneltele si resursele de care dispun membrii sunt extrem de valoroase.
Intrebarea nr. 2:
tinand cont de numarul de utiliatori de internet din Romania si de resursele membrilor seopedia, care este cea mai mare realizare care se poate atinge DACA toti lucreaza impreuna?