De vreo 20 de ani "tara" inseamna doar cateva lucruri fara semnificatie, cum ar fi: TV, ziare de tip cancan, vedete de carton, politicieni si dispretul fata de cel de langa tine.
Am uitat de mult ce inseamna "tara"...
Da, e tipic romanesc sa iti injuri tara
Nu, inteleg ca Romania e tara care m-a invatat tot ce stiu
De vreo 20 de ani "tara" inseamna doar cateva lucruri fara semnificatie, cum ar fi: TV, ziare de tip cancan, vedete de carton, politicieni si dispretul fata de cel de langa tine.
Am uitat de mult ce inseamna "tara"...
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Nu imi injur tara, nu am nimic cu cetatenii acestei tari in schimb imi doresc si voi locui in alta tara! Motivele sunt personale!
Imi iubesc tara. Iubesc muntele (marea nu, sunt prea multi pinguini care mananca seminte) si oamenii de la tara (a nu se interpreta "tarani", aia sunt alta categorie si nu intra aici).
Nu-mi doresc sa plec, insa imi doresc sa vad cum e si in alta parte. Sa traiesti acolo, nu doar sa vizitezi si sa faci comparatii la intoarcere. Pana in vara anului viitor, tot ce-i posibil sa va scriu de pe alt IP.
@ Dan, ca uitasem de a 2-a intrebare
Intrebarea nr. 2:
tinand cont de numarul de utiliatori de internet din Romania si de resursele membrilor seopedia, care este cea mai mare realizare care se poate atinge DACA toti lucreaza impreuna?
De clarificat niste termeni aici:
"care este cea mai mare realizare" A cui? A membrilor SEOpedia sau a tarii?
"lucreaza impreuna". Lucreaza, mai exact. Te referi la munca efectuata dupa un plan de actiuni prestabilit, cu plata sau "ajutor din cand in cand"? In cel de-al doilea caz se va ajunge la stadiul de hobby.
Ca idee, ca sa faci cu adevarat ceva "bun pentru tara", neaparat ai nevoie de o firma de sociologie, sondaje/statistici/interpretari buna. Chiar una foarte buna care stie exact cati dintre angajati completeaza din diverse motive sondajele "din burta". Un studiu de piata bun, mai exact, ca sa stii cui si cum sa te adresezi.
Fara a avea pretentia ca e un studiu de studiu, efectiv am ramas uimit de nivelul de cultura al utilizatorilor de internet de limba romana.
Mai mult chiar, inclusiv acum, la 8 decembrie, cautarile pe cuvinte macabre nu s-a schimbat prea mult. Si vorbim doar de traficul raportat de trafic.ro
trafic_madalina_manole.jpg
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Sa nu crezi ca asa ceva e valabil doar pentru Romania. Omul e macabru prin firea lui si nu cred ca depinde de educatie sau tara in care traim. De ce credeti ca la stiri vedem doar crime si violente ? Doar nu credeti ca 22 de milioane de oameni sunt atat de interesati ca x a omorat pe y. Nu, fapta in sine ii intereseaza.
Paine si circ
Cam asta e interesul utilizatorilor si se poate vedea destul de simplu din statisticile celor care gestioneaza site-uri de stiri, generale.
Totusi, ca o potentiala idee, de cateva luni ma gandesc la ceva care ar putea ajuta utilizatorul roman si anume implementarea unui standard in website, alaturi de cele consacrate, numit "pagina/zona verde", preluat dupa modelul "stirea verde" de la Europa FM.
Un fel de director dmoz/catalog firme gratuit si nepreferential in care orice producator/comerciant de energie verde (de la panouri solare pt tel mobil pana la firme care instaleaza eoliene industriale) sa-si plaseze fie oferta, fie link la produs. Practic se stimuleaza concurenta si speram/ne rugam ca preturile sa devina tot mai mici, astfel incat sa si le permita "tot poporul".
Next level (de vis): evaluare volum munca in bani si scaderea lor din impozitul pe profit.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Pe conducatori, da. Niciun respect pt ei pt ca au distrus tot ce era bun si au furat tot ce se putea fura.Tu iti injuri tara?
Tara (Romania) nu. Si sunt mandru ca sunt roman, spre deosebire de multi care spun ca e o tara de rahat. Nu tara e de rahat ci conducatorii ei.
Da, îmi înjur ţara. O înjur de fiecare dată când îmi pune beţe în roate.
Buletinul de România nu m-a ajutat niciodată cu nimic.
Nu, n-o injur. Sunt mandra ca sunt romanca si sincer, ma doare sufletul cand vad cum se vorbeste de Romania in termeni peiorativi.
In schimb injur oameni la greu. Oameni care distrug tara, care fac sa se vorbeasca urat de Romania. Dar sunt convinsa ca si daca as locui in alte tari as injura oameni la greu, ca doar nu suntem noi cei mai cei.
@doro, nu tara iti pune bete in roate, ci unele specimene din ea. Si tara nu inseamna numai specimenele alea.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
@Diana: ce este tara?
Stii cum e sa mergi la saptamanal la interviuri si sa fii respinsa, pe motivul ca esti din Romania?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)