As vrea sa incerc si eu Adsense dar problema e ca am domiciliul la tara.
Am "auzit" ca exista anumite probleme in privinta asta.
Ajutati-ma va rog ca sa il fac corect .
Multumesc.
As vrea sa incerc si eu Adsense dar problema e ca am domiciliul la tara.
Am "auzit" ca exista anumite probleme in privinta asta.
Ajutati-ma va rog ca sa il fac corect .
Multumesc.
daca ai cod postal nu vad unde e problema
Din moment de ai Carte de Identitate, unde scrie numele, adresa, etc, nu vad care e problema... Probabil, va trebui sa mergi in orasul apropiat cand iti vei ridica cec-ul, in rest....
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Nu exista asa ceva, probabil ai citit undeva gresit, a fost un post pe seopedia aici Google Adsense nu accepta adresele postale din zone rurale ! incercand sa raporteze ceva in genul, dar se pare ca greseala era a celui care a deschis contul, (selectase business in loc de individual).
Deci deschide-ti cont cu cea mai mare siguranta, domiciliul rural nu o sa te afecteze din acest punct de vedere.
Cum spune si Nic, nu trebuie sa ai nici un fel de grija.
Tot ce trebuie este sa ai o adresa postala VALIDA, in sensul in care daca vreodata vrei primi orice fel de comunicare scrisa de la ei (inclusiv PIN-ul, sau CEC-urile), sa ajunga in posesia ta.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Va multumesc pentru raspunsuri.
Mai am citeva nelamuriri.
La mine in Cartea de Identitate apare la domiciliu : Sat. Satul_meu (com numele_comunei), Jud numele_judetului, desi primaria am vazut ca a inceput sa numeroteze str: Principala NR x dar acestea probabil sunt doar ca si organizare locala care nu apare la evidenta populatiei la judet
Ca urmare :
- La crearea contului Adsense, la Numele primitorului plăţii: ei dau un exemplu de Ion Suciu care imi pare nume prenume... eu o sa pun tot nume prenume ?
Apoi la Adresa (strada): e corect sa pun :Sat. Satul_meu, com numele_comunei
Oras: Jud numele_judetului
Codul Postal:
Telefon: de care fix, mobil... iar daca pun mobil e corect +40744aaaaaa
Am nevoie de cont bancar acum sau se poate si dupa crearea contului(in momentul de fata nu am in USD)
Va multumesc.
Trece fie Nume - Prenume, fie Prenume Nume. Irelevant.La crearea contului Adsense, la Numele primitorului plăţii: ei dau un exemplu de Ion Suciu care imi pare nume prenume... eu o sa pun tot nume prenume ?
Nu uita sa pui si numele si numarul strazii. Nu exista adresa : Comuna X, sau Satul X. Cum iti va gasi casa ta , omul cu posta ?Apoi la Adresa (strada): e corect sa pun :Sat. Satul_meu, com numele_comunei
Oras: Jud numele_judetului
Codul Postal:
Pune ce vrei tu. E ok cu prefixul de ROmania da, +40 (cod oras) (telefon).Telefon: de care fix, mobil... iar daca pun mobil e corect +40744aaaaaa
De fapt nu ai nevoie DELOC de un cont bancar. Cec-ul care ajunge la tine il poti incasa si fara sa ai un cont bancat la o banca.Am nevoie de cont bancar acum sau se poate si dupa crearea contului(in momentul de fata nu am in USD)
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
In general pe la tara postasul stie sa aduca plicurile pe baza de nume si sat.
Intrebare: Daca pun strada si numarul strazii la adresa , pe cec nu va figura adresa completa cu tot cu strada ? Daca da , cei de la banca imi pot face probleme avind in vedere ca in CI nu figureaza strada ?
important e sa te gaseasca postasul. si sa ai adresa din buletin pt momentul cand o sa-ti incasezi cecul. in rest ...
nu m-ati inteles.
Eu zic ca daca pun si strada la adresa (ca sa ma poata localiza postasul mai bine) iar acea strada nu apare in buletin, nu e posibil sa am probleme la incasarea cecului datorita acestui fapt ca nu apare strada in buletin
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)