Vezi Rezultate Sondaj: Oferiti garantii SEO?

Alegători
56. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • Da. Mi se cere si sint in stare sa le garantez.

21 37,50%
  • Nu. E o prostie, nu poti oferi asa ceva.

35 62,50%
Rezultate 1 la 10 din 148

Subiect: Oferiti garantii SEO?

Afișare hibrid

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Am domenii cumparate acum o saptamana care sunt deja pe prima pagina in google si pe pozitia 1 in yahoo. (cuvinte cheie ma iputin competitive)
    Avantajul ar fi ca poti sa pui numele domeniului "telefoanedualsim.com" si cu f putine backlinkuri ajungi pe pagina 1 in maxim 2-3 saptamani. Bine, asta e parerea mea si e rezultatul testelor mele, n-am studiat cuvintele cheie respective, e de dragul exemplului.

Cat despre noul algoritm, unii spun ca long-tail sunt cele mai "pe val" si altii spun ca de cand cu google instant, long-tail-urile sunt moarte. Si despre numele domeniilor parerile sunt impartite, dar ce stiu sigur este ca e mai bine sa o iei de la zero decat sa ii schimbi parerea lui google despre un site deja "consacrat"

Deci cu un domeniu nou tu ai garanta primele pozitii intr-un an?
    Trust, but verify.

Mar
    Mar este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    3rd January 2008
    Locaţie
    Pitesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    318
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Avantajul ar fi ca poti sa pui numele domeniului "telefoanedualsim.com" si cu f putine backlinkuri ajungi pe pagina 1 in maxim 2-3 saptamani. Bine, asta e parerea mea si e rezultatul testelor mele, n-am studiat cuvintele cheie respective, e de dragul exemplului.
    din experienta mea dupa google caffeine (8 iunie 2010) ar trebui sa ajungi pe pagina a 2-a rapid (2-3 saptamani) si sa stai acolo destul de mult.. cateva luni.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de Mar Vezi Post
    din experienta mea dupa google caffeine (8 iunie 2010) ar trebui sa ajungi pe pagina a 2-a rapid (2-3 saptamani) si sa stai acolo destul de mult.. cateva luni.
    Ajungi si mai repede in prima pagina. Eu am incercat pe o pagina secundara sa ajung in primele pozitii cu un anumit keywoord, nu am depus mare efort (10-15 link-uri) dar nu am reusit performante prea bune, am cumparat un domeniu ce contine acel keywoord, si dupa o luna si ceva sunt in prima pagina undeva intre 4 si 8 doar cu
    4 back link-uri
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de Mar Vezi Post
    Cu un domeniu irelevant da, ai perfecta dreptate, e greu sa il convingi pe google ca pe kikimiki.org este vorba despre telefoane dualsim, dar cu cuvintele cheie incluse e mult mai usor. In testul tau aveai cuvintele cheie in numele domeniului?
    Trust, but verify.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •