Vezi Rezultate Sondaj: Oferiti garantii SEO?

Alegători
56. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • Da. Mi se cere si sint in stare sa le garantez.

21 37,50%
  • Nu. E o prostie, nu poti oferi asa ceva.

35 62,50%
Pagina 11 din 15 PrimulPrimul ... 910111213 ... UltimulUltimul
Rezultate 101 la 110 din 148

Subiect: Oferiti garantii SEO?

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Programtorul nu are timp DACA e programator. Daca isi imparte timpul intre doua meserii nu inseamna ca e foarte bun in amandoua. Probabil privim diferit viata, asa cum spunea @lovelife, nu poti sa excelezi in doua meserii in acelasi timp.
    Si bineinteles ca pot sa generalizez, este parerea mea, nu o impun nimanui, doar o sustin. Felicitarile mele daca le faci pe amandoua cu succes. Din pacate nu pot sa cred ca esti mai bun in mandoua domeniile decat doi oameni, fiecare specializat pe un singur domeniu.
    Trust, but verify.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Mar, tu esti o exceptie, nu se poate generaliza
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

GRRR, mi-ati distrus topicul.

Revin cu intrebarea "unui client" si astept un raspuns.

Puteti garanta locul 1 la "jocuri"?

Exista cineva, vreun "expert seo" care sa poata face asta garantat cu rezultate? Plata la sfarsit, evident. Si cheltuiala o faceti voi pana ajungeti la cautare + 3-4 luni de zile, apoi va platesc eu cheltuiala + bonus.

Dupa ce se indeplineste un target (nu o garantie), cine garanteaza ramanerea la acel rezultat?
    Raspunsul la intrebare scuteste orice discutie de pana acum... astea sint conditiile unui client, cine poate garanta locul 1?
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Krumel aici nu era vorba de garantarea unui loc 1 ci de garantii. De exemplu la "jocuri" poti garanta in primele sa zicem 100 de rezultate dupa 6 luni, sau aparitia pe anumite long tail in top 10.

Mar
    Mar este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    3rd January 2008
    Locaţie
    Pitesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    318
    Putere Rep
    34

Implicit

partea asta cu 'oamenii specializati fiecare pe un singur domeniu' este atat de relativa...
    ideea de baza este sa rezolvi probleme, bine si eficient (ca timp). am avut colaborari cu programatori, trecea prea mult timp pana obtineam de la ei lucrurile de care aveam nevoie (desi avand experienta anterioara in programare dar nu in php imi dadeam seama ca se pot rezolva foarte rapid) asa ca am inceput sa invat php & mysql.

acum lucrez pe o parte din proiecte cu o echipa de programatori foarte specializati si intampin aceleasi greutati: majoritatea modificarilor pe care le trimit li se par absurde si le dau prioritate scazuta... si uite-asa pierd timp, si traficul organic nu prea creste...

Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

lovelife, garantie ptr locul 1 + garantie ptr pastrarea locului 1 dupa 3-4 luni = garantii SEO. Ce e asa de greu?

Mar si Dan, vreti sa mut posturile despre SEOs vs. programatori intr-un alt topic sau il las aici? Parca discutia se cam departeaza de subiect..

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    lovelife, garantie ptr locul 1 + garantie ptr pastrarea locului 1 dupa 3-4 luni = garantii SEO. Ce e asa de greu?
    Eu nu am inteles ca garantii SEO este = garantare locul 1 , si cred ca majoritatea nu au inteles asta, nu sa specificat ca se garanteaza locul 1

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

GRRR, mi-ati distrus topicul.

Revin cu intrebarea "unui client" si astept un raspuns.
    Raspunsul la intrebare scuteste orice discutie de pana acum... astea sint conditiile unui client, cine poate garanta locul 1?
    Eu cred ca acel client nu e realist.
    In al doilea rand, raspunsul tau ar fi trebuit sa fie: imi puteti garanta plata pentru pozitia 1 si pt cele 3-4 luni ? Implicit bonus?
    Si daca da, puteai continua discutia, daca nu, stiai cu cine vorbesti.

Garantatul pentru "ramanerea la acel rezultat" il faci tot tu (echipa), mentinand site-ul in pozitia 1, pentru ca si asta face parte din serviciile de seo.
    Omu eu cred ca e patit cu "iti scot linkurile" dupa ce am incasat, si pt acest motiv cere cele 3-4 luni.
    Dar repet pt locul 1 nu e realist, tinand cont de keyword.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Programtorul nu are timp DACA e programator. Daca isi imparte timpul intre doua meserii nu inseamna ca e foarte bun in amandoua. Probabil privim diferit viata, asa cum spunea @lovelife, nu poti sa excelezi in doua meserii in acelasi timp.
    Si bineinteles ca pot sa generalizez, este parerea mea, nu o impun nimanui, doar o sustin. Felicitarile mele daca le faci pe amandoua cu succes. Din pacate nu pot sa cred ca esti mai bun in mandoua domeniile decat doi oameni, fiecare specializat pe un singur domeniu.
    Corect! Asta e principiul dupa care lucrez si eu, fiecare face o parte dar o face bine. Nu cate putin din fiecare.
    Cred ca obiceiurile cu care am fost crescuti, sa ne reparam singuri chiuveta, sa ne schimbam o piesa la motor, sa reparam casetofonul, sa punem o priza ........ ne-au transformat in a nu stii efectiv sa facem nimic bine = profesional.

Citat Postat în original de Mar Vezi Post
    partea asta cu 'oamenii specializati fiecare pe un singur domeniu' este atat de relativa...
    ideea de baza este sa rezolvi probleme, bine si eficient (ca timp). am avut colaborari cu programatori, trecea prea mult timp pana obtineam de la ei lucrurile de care aveam nevoie (desi avand experienta anterioara in programare dar nu in php imi dadeam seama ca se pot rezolva foarte rapid) asa ca am inceput sa invat php & mysql.

acum lucrez pe o parte din proiecte cu o echipa de programatori foarte specializati si intampin aceleasi greutati: majoritatea modificarilor pe care le trimit li se par absurde si le dau prioritate scazuta... si uite-asa pierd timp, si traficul organic nu prea creste...
    In primul rand tu gresesti :" desi avand experienta anterioara in programare dar nu in php imi dadeam seama ca se pot rezolva foarte rapid", iar in al doilea rand nu cred ca programatorii sunt specializati in programare daca "majoritatea modificarilor pe care le trimit li se par absurde".

Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Ok, reformulam... sa vedem cam ce puteti garanta si la ce tip de cuvinte cheie: cine poate garanta top 5 ptr "jocuri" + pastrarea in top 5 ptr cel putin 3-4 luni?

Si cine imi poate garanta locul 1 ptr "optimizare site"?

Sint prea grele? Nu puteti garanta nimic?

Clientul e realist din moment ce plateste performanta. Cred ca problema ar fi la cei care zic ca pot garanta SEO, dar doresc sa isi aleaga rezultatele usoare... Clientul nu e interesat de programare, link building, scripturi si alte "fineturi", vrea doar locul la acea cautare ptr volum.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Mar si Dan, vreti sa mut posturile despre SEOs vs. programatori intr-un alt topic sau il las aici? Parca discutia se cam departeaza de subiect..
    Alt topic, e pacat de asta! In speranta in care la final, prin 2015 sa se schimbe sistemul de lucru a unora.

Ok, reformulam... sa vedem cam ce puteti garanta si la ce tip de cuvinte cheie: cine poate garanta top 5 ptr "jocuri" + pastrarea in top 5 ptr cel putin 3-4 luni?
    NIMENI

Si cine imi poate garanta locul 1 ptr "optimizare site"?

Sint prea grele? Nu puteti garanta nimic?

Clientul e realist din moment ce plateste performanta. Cred ca problema ar fi la cei care zic ca pot garanta SEO, dar doresc sa isi aleaga rezultatele usoare... Clientul nu e interesat de programare, link building, scripturi si alte "fineturi", vrea doar locul la acea cautare ptr volum.
    Si cine imi poate garanta locul 1 ptr "optimizare site"? Sunt tare curios
    Eu nu cred ca e realist sa ceara loc 1 garantat la jocuri. Daca vorbam de balustrade inox poate, dar pt locul 1 garantat la jocuri, e nevoie de cel putin 3 firme mari de seo din romania, care sa concureze. Imi poti spune una? Eu n-am gasit niciuna!!!

Pagina 11 din 15 PrimulPrimul ... 910111213 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •