Citat Postat în original de attagency Vezi Post
Oare? De ce crezi ca bugetul rezolva munca efectiva? Crezi ca daca ai 10 oameni faci de 10 ori mai multa treaba? Eu nu cred. Sau paote sa angajezi alte firme sa faca treaba pt tine, si tu sa fi intermediar? Nici asa nu cred. Dispare garantia atunci.
Ai perfecta dreptate cu cei care fac seo, lcureaza daor singuri pe niste principii pe care eu le cred prostesti. Fara sef, fara program, bani mai multi. FALS.

Alt topic pt subiectul asta.
Un om informat stie ce servicii sa cumpere cu diferite sume de bani.
Poti avea acces la retele de bloguri, la echipe care construiesc link-uri, poti cumpara saituri intregi cu reputatie si te poti folosi de reputatia lor, etc.
Cand n-ai buget si te gandesti doar la on-page si la inscris in directoare, normal ca spui ca ajungi in 2 ani pe pagina 1.
Cand ai buget lunar si STII pe ce sa il cheltui, iti construiesti retele serioase.
Gandeste-te ca ai bani suficienti sa cumperi site-urile de pe pozitiile 10-20 concurente cu cuvintele tale cheie (si in romania e usor) Oare ce iti pot aduce? Cata reputatie, link-juice, etc? De asta spun de buget, nu gandesc doar ca platesti oameni sa iti inscrie in directoare. La un proiect mai mare faza cu directoarele e pierdere de vreme.