Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
lovelife, garantie ptr locul 1 + garantie ptr pastrarea locului 1 dupa 3-4 luni = garantii SEO. Ce e asa de greu?

Mar si Dan, vreti sa mut posturile despre SEOs vs. programatori intr-un alt topic sau il las aici? Parca discutia se cam departeaza de subiect..
Alt topic, e pacat de asta! In speranta in care la final, prin 2015 sa se schimbe sistemul de lucru a unora.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
Ok, reformulam... sa vedem cam ce puteti garanta si la ce tip de cuvinte cheie: cine poate garanta top 5 ptr "jocuri" + pastrarea in top 5 ptr cel putin 3-4 luni?
NIMENI

Si cine imi poate garanta locul 1 ptr "optimizare site"?

Sint prea grele? Nu puteti garanta nimic?

Clientul e realist din moment ce plateste performanta. Cred ca problema ar fi la cei care zic ca pot garanta SEO, dar doresc sa isi aleaga rezultatele usoare... Clientul nu e interesat de programare, link building, scripturi si alte "fineturi", vrea doar locul la acea cautare ptr volum.
Si cine imi poate garanta locul 1 ptr "optimizare site"? Sunt tare curios
Eu nu cred ca e realist sa ceara loc 1 garantat la jocuri. Daca vorbam de balustrade inox poate, dar pt locul 1 garantat la jocuri, e nevoie de cel putin 3 firme mari de seo din romania, care sa concureze. Imi poti spune una? Eu n-am gasit niciuna!!!