Vezi Rezultate Sondaj: Oferiti garantii SEO?

Alegători
56. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • Da. Mi se cere si sint in stare sa le garantez.

21 37,50%
  • Nu. E o prostie, nu poti oferi asa ceva.

35 62,50%
Pagina 15 din 15 PrimulPrimul ... 5131415
Rezultate 141 la 148 din 148

Subiect: Oferiti garantii SEO?

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Pai eu inteleg acum de ce NU ofera nimeni garantii SEO.
    Pentru ca practic SEO in .ro inseamna sa construiesti pagina corect si apoi sa inscrii in directoare (sa le gasesti pe alea relevante, wow). Daca mai ai si proiecte personale si poti sa pui un link de acolo esti expert. Daca esti in stare sa faci niste schimburi de link-uri esti deja guru?
    Voi vorbiti serios????
    Trust, but verify.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

In ultimile posturi vad iritare, prejudecati si luare la misto. Nu cred ca e cazul, ideea topicului nu e sa ne dam ceea ce nu sintem. Mai ales ca vb despre altii despre care nu stim ce fac, la fel cum nici despre unii dintre voi nu stie nimeni ce faceti sau ce rezultate aveti. Reputatia de pe un forum e 0 atunci cand vine vorba de partea profesionala.

Garantiile SEO nu sint o practica frecventa nici pe .com, acolo unde spuneti ca aveti experienta. Etica firmelor cu reputatie interzice asa ceva. La fel cum e o prostie sa afisezi portofoliu SEO cu cuvinte cheie la care nu mai iesi.

Firmele care se respecta isi afiseaza clientii, ei sint cei care dau renume unei firme sau a unu prestator.

Sa nu ne transformam in ceea ce nu sintem doar ptr ca nu stie nimeni ce ati lucrat si ce rezultate aveti, ptr ca nu e util discutiei.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    53

Implicit

Google incepe din ce in ce mai mult sa integreze rezultate personalizate in motorul de cautare. Daca esti logat cu gmail -- ai rezultate personalizate. Daca folosesti un browser chrome, nici nu trebuie sa fii logat cu gmail, si tot ti se servesc rezultate personalizate. Daca accesezi google.ro cu ip din uk vezi rezultate diferite decat daca accesezi google.ro cu ip de romania. Nu toata lumea vede aceleasi rezultate in pagina iar acest lucru se va accentua pe viitor astfel incat oferirea ca garantie a unor pozitii fixe in motoarele de cautare va deveni o chestie aberanta (deja e pe com, in romania insa mai merge pentru ca nu exista concurenta pe cuvinte cheie, deci e relativ usor sa "garantezi").

Singurii care inca mai ofera garantie pozitii in serps sunt incepatorii si cei care nu au aflat inca cum sta treaba, fac seo dupa tehnicile de acum cativa ani, iar nici clientii lor care cred in asa ceva nu sunt mai presus de ei, isi merita soarta.

Andrei S este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    453
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Reputatia de pe un forum e 0 atunci cand vine vorba de partea profesionala.
    Nu m-am referit la reputatia de pe forumuri daca asta s-a inteles. M-am referit la reputatia in online. Si din punctul meu de vedere un portofoliu cu rezultate si proiecte mari tot reputatie poate sa insemne... sau sa aduca.

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Pai eu inteleg acum de ce NU ofera nimeni garantii SEO.
    Pentru ca practic SEO in .ro inseamna sa construiesti pagina corect si apoi sa inscrii in directoare (sa le gasesti pe alea relevante, wow).
    Daca ceea ce scrie mai sus aduce un site pe primele pozitii intr-o maniera durabila... Care este problema?!?
    Mi-a placut partea cu construirea paginii corect... uite-te mai bine pe .ro sa vezi numai keyword cannibalization si keyword stuffing si arhitectura jalnica. Headurile sunt o enigma... s.a.m.d.
    Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Imi cer scuze ca devin iritat, dar mi se pare foarte aiurea sa spui ca pentru un proiect mare e relevanta inscrierea in directoare.
    Nu vreau sa iau pe nimeni la misto, e doar parerea mea. Daca asa stau lucrurile e foarte bine, ce pot spune...
    @andrei s - nu este nici o problema, doar ca ma surprinde ca piata este asa de 'virgina'
    @nic - ai dreptate partial. Nu am observat rezultate diferite dupa ip, iar rezultatele pe extensii diverse (in afara de .com) sunt in general identice. Cat despre rezultatele personalizate din chrome sau din contul google... mi se pare ca invadeaza intimitatea si nu o sa fi emult pana cand lumea o sa VREA sa le dezactiveze
    Trust, but verify.

Andrei S este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    453
    Putere Rep
    33

Implicit

@Dan

Sunt putini SEOisti buni in Ro dupa parerea mea si majoritatea lucreaza pe .com. Cred ca asa se poate explica situatia.
    Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    In ultimile posturi vad iritare, prejudecati si luare la misto. Nu cred ca e cazul, ideea topicului nu e sa ne dam ceea ce nu sintem. Mai ales ca vb despre altii despre care nu stim ce fac, la fel cum nici despre unii dintre voi nu stie nimeni ce faceti sau ce rezultate aveti. Reputatia de pe un forum e 0 atunci cand vine vorba de partea profesionala.

Garantiile SEO nu sint o practica frecventa nici pe .com, acolo unde spuneti ca aveti experienta. Etica firmelor cu reputatie interzice asa ceva. La fel cum e o prostie sa afisezi portofoliu SEO cu cuvinte cheie la care nu mai iesi.

Firmele care se respecta isi afiseaza clientii, ei sint cei care dau renume unei firme sau a unu prestator.

Sa nu ne transformam in ceea ce nu sintem doar ptr ca nu stie nimeni ce ati lucrat si ce rezultate aveti, ptr ca nu e util discutiei.
    La partea de portofoliu iti dau dreptate, daca faci seo si clientul pe care il prezinti ca dovada, nu mai exista e o prostie.

Dar partea cu "firmele care se respecta" isi afiseaza clientii, daca te referi la seo nu prea inteleg.

Eu daca maine m-as apuca de seo, as avea nevoie de un singur client la portofoliu seo, eu primul pe "web design". Cred ca e nisa mai grea in romania la ora actuala.

Problema pe care eu am intampinat-o in ro e alta, dupa ce platesti seo, dispare tot, gata, s-a dus!!! Dar pt asta e nevoie de alt topic.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Nic Vezi Post
    Google incepe din ce in ce mai mult sa integreze rezultate personalizate in motorul de cautare. Daca esti logat cu gmail -- ai rezultate personalizate. Daca folosesti un browser chrome, nici nu trebuie sa fii logat cu gmail, si tot ti se servesc rezultate personalizate. Daca accesezi google.ro cu ip din uk vezi rezultate diferite decat daca accesezi google.ro cu ip de romania. Nu toata lumea vede aceleasi rezultate in pagina iar acest lucru se va accentua pe viitor astfel incat oferirea ca garantie a unor pozitii fixe in motoarele de cautare va deveni o chestie aberanta (deja e pe com, in romania insa mai merge pentru ca nu exista concurenta pe cuvinte cheie, deci e relativ usor sa "garantezi").

Singurii care inca mai ofera garantie pozitii in serps sunt incepatorii si cei care nu au aflat inca cum sta treaba, fac seo dupa tehnicile de acum cativa ani, iar nici clientii lor care cred in asa ceva nu sunt mai presus de ei, isi merita soarta.
    Daca am un proeict de optimizat, sanse sa am nevoie de uk sunt 1%, sau poate nu am gasit eu nici o nisa pt uk, nl, dk, no, se..... Cand lucrez la un proiect pe ro, nu prea ma intereseaza ce apare pe google.ro pe ip de uk. Dar cred ca fluctuatia de pozitii la acelasi keyword nu e foarte mare. Cred ca important e si ce keyword se cauta, daca e limba romana, sau engleza. pentru engleza clar variatiile sunt mari.

Cat despre garantii, nimeni nu ofera garantii, asta e si problema. Eu mi-as dori garantii, pt ca investesc in proeicte si nu-mi place sa pierd timp si bani.

Mar
    Mar este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    3rd January 2008
    Locaţie
    Pitesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    318
    Putere Rep
    34

Implicit

"web design" pe .ro mi se pare mediu ca greutate. daca as fi platit corespunzator si as avea buget de IBLs de 300 euro pe luna estimez ca in maxim 6 luni ajung in primele 4 linkuri, iar pe locul 1 in maxim un an.

Pagina 15 din 15 PrimulPrimul ... 5131415

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •