Vezi Rezultate Sondaj: Oferiti garantii SEO?

Alegători
56. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • Da. Mi se cere si sint in stare sa le garantez.

21 37,50%
  • Nu. E o prostie, nu poti oferi asa ceva.

35 62,50%
Rezultate 1 la 10 din 148

Subiect: Oferiti garantii SEO?

Afișare hibrid

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    132
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    132

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Pai atunci ce sa garantezi? Locul 20 la o cautare la care clientul are pretentia sa fie locul 1 sau top5 si ptr care plateste? Ce garantii sint alea ptr prima pagina pe un cuvant cheie cu concurenta medie sau mica?
    Pai asta e ideea topicului. Cine garanteaza si ce garanteaza?
    Supriza e din cate observi ca nimeni nu garanteaza!!! Pentru ca seo in romania e la nivel de freelancer, iar cei care cred ca au business de seo, tot pe model de freelanceri lucreaza!!!

Am avut un singur caz, bilete.com si m-am convins de firmele de seo. De freelanceri sunt pana peste cap.

Eu pot garanta pozitii la proiectele mele! Cum? facand singur (in firma) seo!!! Asa am garantia ca nu ma "arde" nimeni, ca munca ramane, nu-mi dispar linkurile si ca e facuta cat de cat profi.

In rest, nu garanteaza nimeni serios, doar pe vorbe sa-ti ia banii. Dar daca ceri referal, ups, nu ai decat pe keywords banale!

De asta am zis si sutin ca e cel mai bun topic de pana acum. E un subiect "desosebit" pentru toata lumea

Andrei S este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    453
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de attagency Vezi Post
    Am avut un singur caz, bilete.com si m-am convins de firmele de seo. De freelanceri sunt pana peste cap.
    Imi pare bine... chiar ma bucur! ( n-o lua personal te rog ).
    1. Sunt satul de intermediari pana peste cap.
    2. Toata lumea din Romania stie, cunoaste si se pricepe. Ceea ce ai spus u argumenteaza ironia...

Da nu e mai bine domne sa ne luam om sa invete SEO sau sa invatam chiar noi?!? NU! Trebie sa existe intermediari si personaje foarte pricepute, vezi cazul discutat mai sus.
    Parerea mea este ca daca o firma sau intermediar are destui bani poate sa gaseseasca SEOist foarte bun ( sunt cativa aici pe forum, sunt populari in nisa, n-are sens sa mai exemplific ). Problemele poate apar atunci cand se trezeste xulescu sa plateasca cu 500 de lei pe luna 3 luni pt nujtu ce keyword care vrea sa fie #1. Evident un singur cuvant, foarte competitiv. Da nu ma lipsesc mai bine de aia 1500 de lei si cu timpul castigat imi ridic cateva siteuri bine optimizate?!? Daca da, cine ramane sa preia comanda?!? Un personaj rupt de foame care zice ca i-a pus Dzeu mana in cap... si o sa le puna la amandoi Dzeu mana in cap!
    Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •