Citat Postat în original de Krumel Vezi Post

N-ai inteles, eu platesc tot efortul tau la sfarsit. Vreau doar ca ceea ce imi garantezi sa se realizeze.... eu imi recuperez banii investiti daca ma tii pe acel loc cel putin 3-4 luni de zile.
Nu se poate la sfarsit. Trebuie avans, obligatoriu, iar pt locul 1 si pastrarea pozitiei 3-4 luni, e nevoie de garantii si din partea clientului. Ce garantii are cel care face seo ca isi incaseaza banii?

Sa luam de ex, "revelion 2011", sau "miel de paste" , te pui pe treaba, ma duci locul 1, ma ti 3 luni - oct-nov-dec si dupa vi sa-ti dau banii. Pai la ce? eu mi-am vandut marfa, mai am nevoie de tine? La anu in 2012, gasesc altu. Garantat sunt sute de situatii de genul asta. Asa ca eu cred ca acelel garantii trebuiesc sa vina din ambele parti, sau sa incercam sa stabilim un stil de lucru, intr-un post nou pe care il incep eu.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Mar Vezi Post
din experienta mea dupa google caffeine (8 iunie 2010) ar trebui sa ajungi pe pagina a 2-a rapid (2-3 saptamani) si sa stai acolo destul de mult.. cateva luni.
Sincer, cam asa e, am si eu site pag 2 in 2 sapt, pe keyword greu, si ma mir , site < 1 an. In schimb am site vechi (2000) si nu misca de pe pag 5, pe keyword mai usor.

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
Ajungi si mai repede in prima pagina. Eu am incercat pe o pagina secundara sa ajung in primele pozitii cu un anumit keywoord, nu am depus mare efort (10-15 link-uri) dar nu am reusit performante prea bune, am cumparat un domeniu ce contine acel keywoord, si dupa o luna si ceva sunt in prima pagina undeva intre 4 si 8 doar cu
4 back link-uri
Asa e, de accea am renuntat sa mai cumpar domenii vechi, si le iau noi, se pare ca vechimea nu e atat de importanta vs keyword in domeniu.

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
Garantia pt locul 1 se poate da in functie de buget. Cu un buget serios reusesti fara probleme. Problema in general este ca toti seo-istii lucreaza singuri si le ia mult timp sa puna in aplicare toate strategiile necesare (am zis majoritatea, nu sariti). In plus, nu toti au experienta pe piata .ro
Teoretic ar trebui sa se poata garanta pentru ambele, dar repet, sumele implicate nu cred ca sunt asa de amuzante pentru client
Oare? De ce crezi ca bugetul rezolva munca efectiva? Crezi ca daca ai 10 oameni faci de 10 ori mai multa treaba? Eu nu cred. Sau paote sa angajezi alte firme sa faca treaba pt tine, si tu sa fi intermediar? Nici asa nu cred. Dispare garantia atunci.
Ai perfecta dreptate cu cei care fac seo, lcureaza daor singuri pe niste principii pe care eu le cred prostesti. Fara sef, fara program, bani mai multi. FALS.

Alt topic pt subiectul asta.