Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
Pai avansul pe ce sa il dau? Ce garantie am ca o sa lucrezi? Ce garantie am ca o sa duci contractul la bun sfarsit?

Eu am simulat un model oferit de cei care au raspuns.... nimeni nu imi ofera garantii, in schimb se pun conditii sau se diminueaza garantia.

In fond, eu sint clientul...eu fac cererea, eu platesc, jocurile sint dupa regulile mele, nu?
Si eu care credeam ca tu faci seo si eu sunt clientul

Avansul il dai pe reputatie, pe istorie, pe loialitate, pe referal, pe portofoliu..... si e riscul pe care ti-l asumi in orice afacere. Daca dai la chinez 10.000 usd sa-ti trimita 1000 de papusi gonflabile, ce garantie ai ca ti le trimite?

Jocurile sunt dupa regulile jocului, tu platesti sa participi la joc, biletul de intrare sau poti sa nu participi. Intr-un fel oricum platesti.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
Un om informat stie ce servicii sa cumpere cu diferite sume de bani.
Poti avea acces la retele de bloguri, la echipe care construiesc link-uri, poti cumpara saituri intregi cu reputatie si te poti folosi de reputatia lor, etc.
Cand n-ai buget si te gandesti doar la on-page si la inscris in directoare, normal ca spui ca ajungi in 2 ani pe pagina 1.
Cand ai buget lunar si STII pe ce sa il cheltui, iti construiesti retele serioase.
Gandeste-te ca ai bani suficienti sa cumperi site-urile de pe pozitiile 10-20 concurente cu cuvintele tale cheie (si in romania e usor) Oare ce iti pot aduce? Cata reputatie, link-juice, etc? De asta spun de buget, nu gandesc doar ca platesti oameni sa iti inscrie in directoare. La un proiect mai mare faza cu directoarele e pierdere de vreme.
Cred ca m-ar costa mai putin sa ocup pozitiile 10-20 concurente, decat sa le cumpar

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Mar Vezi Post
aici tin iar sa te contrazic... daca stii sa gasesti directoarele potrivita si stii cum sa submiti rapid poti sa ai rezultate, chiar foarte bune.
ideal este sa faci un mix: directoare, IBLs, articole etc.
se pare ca marian are dreptate. Momentan piata e slaba, parerea mea, inca nu e concurenta adevarata. Ca doar na, suntem cu catva ani in urma.