Nici crimnalii aia nu reprezinta mai mult de 0.001% din totalul locuitorilor Terrei, deci nu e relevant.Caricaturile "scarboase" (e punctul tau de vedere) reprezinta 0.001% din totalul caricaturilor din revista aia
Iti demonstrez ca nu ai toate raspunsurile, deci nu poti sa zici ca e ok sau nu e ok cu acele caricaturi. E fix parerea ta, asa cum multi altii spun ca mine. Tu legi mereu religia de faptul ca mie nu-mi plac caricaturile, ca le consider scarboase. Faptul ca tie iti plac organele genitale desenate de ei, nu inseamna ca trebuie sa ne placa la toti. Iar in plus nici nu ma intereseaza de ce-ti plac pozele cu organe genitale expuse pe revista lor, e treaba ta. Mie nu-mi plac. Si cum asta nu are nimic cu religia, mi se pare ok sa-i condamn si pe ei pentru ca au ajuta niste debili sa-si faca de cap! [ adica pe teroristi, care nu m-as mir asa se dovedeasca ca erau din serviciile secrete franceze sau din KGB-ul lui Putin.Vii cu o avalansa de subiecte, majoritatea "din auzite" si ai impresia ca ai dreptate daca nu ti le combate nimeni.
PS , care crezi tu ca sunt din auzite?

Răspunde cu citat