Rezultate 1 la 10 din 245

Subiect: Je ne suis pas Charlie

Afișare hibrid

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Matei, faptul ca reactionezi asa te asemuieste mult cu acei teroristi, pe care te prefaci ca-i condamni. Faptul ca te contrazic te face imediat sa dai un sens peiorativ discutiei, ma faci sau ne faci indoctrinat, bla bla.. asta ti se pare tie ca e democratioe, libertate, etc. Prefer partea cu intoarce obrazul [ desi nu o fac ]. Iti pot arata in privat ca te inseli, asta ca tot ai ID-ul meu.

Care din noi e mai indoctrinat? Eu sau tu care te faci ca citesti printre randuri? Am mai spus ca nu discutam despre religie ci despre obscenitatile celor de la Charlie - poti face exceptie de partea religioasa, tot coai..e si alte alea sunt desenate! Asta numesti tu cultura si eu sunt ala indoctrinat? Arati degetul sub forma de inalt grad de civilizatie? Chiar nu vad o deosebire intre atei si teroristi! [ ca sa fiu in ton cu aprecierile (deplasate)]!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    37
    Posturi
    888
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Matei, faptul ca reactionezi asa te asemuieste mult cu acei teroristi, pe care te prefaci ca-i condamni.
    Nu, chiar ii condamn, nu le gasesc justificari. Ma asemuieste mult? In ce sens? Recurg la violenta cumva pentru a-mi sustine cauza?

Faptul ca te contrazic te face imediat sa dai un sens peiorativ discutiei, ma faci sau ne faci indoctrinat, bla bla.. asta ti se pare tie ca e democratioe, libertate, etc. Prefer partea cu intoarce obrazul [ desi nu o fac ].
    Da, chiar e democratie. Tu ma contrazici bazandu-te pe o carte si pe credinta oarba, eu te contrazic bazandu-ma pe dovezi. Vezi diferenta?

Care din noi e mai indoctrinat? Eu sau tu care te faci ca citesti printre randuri?
    Cine a zis ca nu accepta o teorie demonstrabila? E mai plauzibil ca pamantul a aparut in urma cu 6000 de ani? Deci, care dintre noi e mai indoctrinat?

Am mai spus ca nu discutam despre religie ci despre obscenitatile celor de la Charlie - poti face exceptie de partea religioasa, tot coai..e si alte alea sunt desenate! Asta numesti tu cultura si eu sunt ala indoctrinat?
    Nu, eu nu numesc cultura caricaturile alea. Iar imi bagi vorbe in gura, vorbe pe care nu le-am spus. Desenele respective nu tin de cultura, sunt mai degraba o forma pasnica de lupta impotriva absurditatilor din lumea asta, fie ca sunt de sorginte islamica, romaneasca, rromaneasca, crestina sau ce vrei tu.

Arati degetul sub forma de inalt grad de civilizatie?
    Nu, sunt pacifist de fel si mi-am rezolvat problemele de furie fara sa am nevoie de un zeu. Iar cei care ma cunosc in persoana stiu ca scopul meu primordial este acela de a face bine, ca nu sunt violent nici macar verbal.

Chiar nu vad o deosebire intre atei si teroristi! [ ca sa fiu in ton cu aprecierile (deplasate)]!
    Nasol.

Chiar nu vad o deosebire intre atei si teroristi!
    Sa pui semnul egalitatii intre o persoana care nu crede intr-o deitate si nici nu are nevoie de una si o persoana indoctrinata de religie, care omoara in numele zeitatii sale e un lucru de-a dreptul stupid si jignitor, care dovedeste probleme grave de logica si de ratiune.
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Chiar nu vad o deosebire intre atei si teroristi! [ ca sa fiu in ton cu aprecierile (deplasate)]!
    Exact la asemenea atitudini primesti reactii.
    Exact asta e motivul pentru care biserica e toxica, ca va baga prostiile astea in cap.
    Trust, but verify.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •