Rezultate 1 la 10 din 245

Subiect: Je ne suis pas Charlie

Afișare hibrid

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Caricaturile "scarboase" (e punctul tau de vedere) reprezinta 0.001% din totalul caricaturilor din revista aia
    Nici crimnalii aia nu reprezinta mai mult de 0.001% din totalul locuitorilor Terrei, deci nu e relevant.

Vii cu o avalansa de subiecte, majoritatea "din auzite" si ai impresia ca ai dreptate daca nu ti le combate nimeni.
    Iti demonstrez ca nu ai toate raspunsurile, deci nu poti sa zici ca e ok sau nu e ok cu acele caricaturi. E fix parerea ta, asa cum multi altii spun ca mine. Tu legi mereu religia de faptul ca mie nu-mi plac caricaturile, ca le consider scarboase. Faptul ca tie iti plac organele genitale desenate de ei, nu inseamna ca trebuie sa ne placa la toti. Iar in plus nici nu ma intereseaza de ce-ti plac pozele cu organe genitale expuse pe revista lor, e treaba ta. Mie nu-mi plac. Si cum asta nu are nimic cu religia, mi se pare ok sa-i condamn si pe ei pentru ca au ajuta niste debili sa-si faca de cap! [ adica pe teroristi, care nu m-as mir asa se dovedeasca ca erau din serviciile secrete franceze sau din KGB-ul lui Putin.

PS , care crezi tu ca sunt din auzite?
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    37
    Posturi
    888
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Nici crimnalii aia nu reprezinta mai mult de 0.001% din totalul locuitorilor Terrei, deci nu e relevant.

Iti demonstrez ca nu ai toate raspunsurile, deci nu poti sa zici ca e ok sau nu e ok cu acele caricaturi. E fix parerea ta, asa cum multi altii spun ca mine. Tu legi mereu religia de faptul ca mie nu-mi plac caricaturile, ca le consider scarboase. Faptul ca tie iti plac organele genitale desenate de ei, nu inseamna ca trebuie sa ne placa la toti. Iar in plus nici nu ma intereseaza de ce-ti plac pozele cu organe genitale expuse pe revista lor, e treaba ta. Mie nu-mi plac. Si cum asta nu are nimic cu religia, mi se pare ok sa-i condamn si pe ei pentru ca au ajuta niste debili sa-si faca de cap! [ adica pe teroristi, care nu m-as mir asa se dovedeasca ca erau din serviciile secrete franceze sau din KGB-ul lui Putin.

Valorile tale nu conchid cu valorile promovate de credinta ta. Cum e pana la urma?
    Ti-am lasat un post pe pagina anterioara, de ce il ignori?
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Serios? Comparam numarul de caricaturi dintr-o revista cu numarul de criminali?
    Hai sa comparam numarul victimelor provocate de caricaturi cu numarul victimelor provocate de religie.

Iti demonstrez ca nu ai toate raspunsurile,
    Asa credeai, ca am toate raspunsurile? ))))))

deci nu poti sa zici ca e ok sau nu e ok cu acele caricaturi. E fix parerea ta, asa cum multi altii spun ca mine.
    Ba da, pot sa spun. Nu e numai parerea mea. Cei care spun ca tine nu reusesc sa treaca de un anumit prag. Cand o sa-l treceti, o sa va dati seama cat de grav este ceea ce spuneti, conform valorilor voastre. Numai faptul ca mentionezi existenta lui dumnezeu este atat de ofensator pentru mine incat justifica o crima - suna bine?

Tu legi mereu religia de faptul ca mie nu-mi plac caricaturile, ca le consider scarboase. Faptul ca tie iti plac organele genitale desenate de ei, nu inseamna ca trebuie sa ne placa la toti. Iar in plus nici nu ma intereseaza de ce-ti plac pozele cu organe genitale expuse pe revista lor, e treaba ta. Mie nu-mi plac.
    Legatura intre placerea de a privi caricaturi si apararea libertatii de expresie este probabil doar o alta deductie "logica" de-a ta.

Si cum asta nu are nimic cu religia, mi se pare ok sa-i condamn si pe ei pentru ca au ajuta niste debili sa-si faca de cap! adica pe teroristi, care nu m-as mir asa se dovedeasca ca erau din serviciile secrete franceze sau din KGB-ul lui Putin.
    Atunci condamna-te si pe tine, ca prin discutia asta ma provoci sa iti pun bombe. Pentru ca, nu-i asa, limitele sunt abstracte, le pune fiecare unde vrea.

Ia-le pe rand si iti spun la fiecare. Poti incepe cu "sufletul". Da-i o definitie, arata-mi ca stii despre ce vorbesti.
    Trust, but verify.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •