Rezultate 1 la 10 din 245

Subiect: Je ne suis pas Charlie

Afișare hibrid

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Deci geneza o luam adliteram, e un simbol, sau e o poveste evreiasca?
    Am raspuns pe kLumea mai pe larg! @ Dan Vad ca nu vrei sa-mi zici care sunt cele 5 operatii de baza din logica! ))) La ce nu-ti place nu vrei sa răspunzi? Vezi aici cu ce am inceput!

sa-i ca habar nu ai de teoria evolutiei? Oamenii si maimutele se trag dintr-un stramos comun.
    Habar am, nu o cred!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    37
    Posturi
    888
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Habar am, nu o cred!
    Vezi? Asta e problema persoanelor indoctrinate, ori asta nu poate insemna decat regres.

Eu am puterea sa accept ca am gresit ca am crezut gresit o chestie si iti dau un exemplu: in urma cu niste ani, tot pe Seopedia, ma contraziceam cu Dan in privinta medicamentelor homeopate, eu fiind convins ca unele dintre ele functioneaza, lucru care s-a dovedit a fi fals apoi, lucru care e sustinut de studii, de dovezi clare si acceptate de comunitatea medicala. Pe scurt, in cazul ateilor, dovezile pot schimba gandirea, lucru care nu se intampla in cazul celor care refuza sa creada o chestie demonstrabila. Toata aceasta conversatie e in zadar, asadar, cel putin cu tine si cu altii care iti impartasesc ideile.
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

A@ Dan Vad ca nu vrei sa-mi zici care sunt cele 5 operatii de baza din logica! )))
    Ai dreptate, nu's 5, sunt 6:
    "AND", "OR", "NOT", "XOR" "IMPLIES" si "EQUIVALENCE"
    Cu doar cele 3 operatii enumerate de tine nu poti formula o propozitie. E ca si cum ai incerca sa formezi o propozitie doar din substantive, fara verbe.

Habar am, nu o cred!
    Nu mai e demult doar o teorie. Ca nu o crezi e ca si cum nu ai "crede" ca 1+1 fac 2.
    Trust, but verify.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

The XOR (eXclusive OR) operator is a binary operator, and is not independent of the operators we have presented thus far (many texts do not introduce it as a separate logical operator). It has no traditional notation, and is not often used in programming (where our usual logical operator symbols originate), so we will simply adopt the "X" as the symbol for the XOR:
    Asta ca sa nu ne dam mari!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Habar am, nu o cred!
    Problema majora cu astia ca tine nu e ca nu au habar, pentru ca nimeni nu s-a nascut invatat, ci ca au impresia ca au si nu se mai obosesc sa afle.
    Caut cu jingle.ro.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •