Eu ma opresc, cred ca de asta nu putem fi pe aceiasi lungime de unda, in 84 cand am terminat eu scoala erau doar 3 si, sau, not, acum sunt deja 5!
Atac la persoana?Cei care spun ca tine nu reusesc sa treaca de un anumit prag.
Comunistii au fost ateii care au omorat cu milioanele oameni pentru ai convinge ca se trag din maimuta!Mai este timp, ateismul este un curent nou
Un sfat nu faceti semnul asta in trafic unui ateu nervos, riscati sa fiti impuscati si nu mai putem da vina pe religie!
Ti se par tiranii atei mai buni?Problema mea cu acest dumnezeu este faptul ca este total nedrept, un tiran bipolar si maniac.
Este primul care te-a pus sa gandesti inainte sa dai cu piatra!Si da, Isus a propavaduit niste treburi foarte interesante.
La fel si credinciosii, sunt luati in ras, facuti incapabili sa vada realitatea .. etc. ca dovada:Si da, este relevant, pentru ca ateii sunt blamati, sunt atacati in fiecare biserica, in toate cultele.
Aoleu, ai rastalmacit tot, asemeni unui crestin indoctrinat. Nici nu merita sa ma apuc sa iti explic, ca esti prea orb in discutia de fata. Lasa, e ok, baftaIn mare parte este istoria evreilor!Deci vechiul testament este, in opinia ta, o carte de povesti?
Zi una impotriva omului?ce facem cu cele 10 porunci?
Negare absurda! Exista altfel nu s-ar numi asa! La fel de bine pot sa spun ca ateii sunt prin definitie imorali!Nu exista morala crestina.
E pararea ta!Sunt convins ca o sa dispara.
Da cum?Sa inteleg ca Geneza n-a fost cum scrie acolo?
Fala e Gigi B - fals credincios si uite unde a ajuns daca nu a respectat porunca .. sa nu furi!Fala e un pacat?

Răspunde cu citat
) Compari omul cu zeul? Bravo.