Pagina 227 din 577 PrimulPrimul ... 127177217225226227228229237277327 ... UltimulUltimul
Rezultate 2.261 la 2.270 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de tymbark Vezi Post
    Despre ce advertiseri este vb? Fa-le numele public, macar sa stim sa nu-i promovam iar cand or sa vada ca nu-i mai promoveaza lumea, vor lua masuri
    Daca ne apucam toti sa facem o lista nu mai ramane nimeni de promovat. Sunt foarte multi din cate am discutat si cu alti afiliati. Nu stiu cum va mai fi dar deocamdata e de vis

Calin B este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    35
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

Implicit

In toata chestia asta sunt doua probleme:

1. advertiserii platesc cand vor pentru ca 2parale "nu ii strange" un pic la usa

2. 2parale, accepta aceste lucruri, pt ca au si ei comisionul lor, le sunt virati banii lunar de la acesti advertiserii, si atunci, este normal, sa nu le plece advertiserii, accepta si chestii din astea urate.

Noi... noi ramanem pe locul 3 ... din pacate si poate ar trebuie sa fim pe primul loc in toata afacerea asta, pt ca in primul rand, le facem vanzari si in al doilea rand, incet incet, transformam dintr-un magazin de nimic (nu in toate cazurile) in adevarate brand-uri!

Si ca sa incep primul: am comisionane de la provident, neaprobate din luna septembrie anul 2012, iar raspunsul lor a fost: in data de 10.02.2013, se vor aproba toate comisioanele mai vechi de 1 luna. Rezultat: nici in ziua de azi. Imi e sila sa ii mai contactez, sa primesc iar aberatii, minciuni, etc..

Mihai Petroff este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    12th March 2012
    Posturi
    102
    Putere Rep
    32

Implicit

Si, ii mai promovezi pe provident?

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Stai bre, imi scapa mie ceva? Parca dupa 1 luna comisioanele se aproba automat. Cum palaria mea ai comisioane neaprobate din septembrie? Poate neplatite?
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    35
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Stai bre, imi scapa mie ceva? Parca dupa 1 luna comisioanele se aproba automat. Cum palaria mea ai comisioane neaprobate din septembrie? Poate neplatite?
    nu roby, Asteapta aprobare! Am vrut sa pun si un printscreen, dar am vreo 40 de comisioane de la ei, nu vreau sa ma trezesc cu toate respinse fara motiv!

Citat Postat în original de Mihai Petroff Vezi Post
    Si, ii mai promovezi pe provident?
    Din pacate, am investit ceva munca intr-un site, pt promovarea acestora, si il las sa mearga asa de la sine, nu mai investesc nimic in acest moment!

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Calin B Vezi Post
    nu roby, Asteapta aprobare! Am vrut sa pun si un printscreen, dar am vreo 40 de comisioane de la ei, nu vreau sa ma trezesc cu toate respinse fara motiv!

Ouch. Cred ca cel mai bine incerci sa iei legatura cu advertiserul sa vezi ce si cum. Mi se pare incatalogabil acest lucru.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    35
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Ouch. Cred ca cel mai bine incerci sa iei legatura cu advertiserul sa vezi ce si cum. Mi se pare incatalogabil acest lucru.
    Mai are rost? Am zis si in topic ca i-am contactat, mi-au zis ca platesc luna asta (prin 05.02) ceva avans pt comisioane, maxim in data de 10.02.2013, o sa am toate comisioanele aprobate, platite, etc... si .... suntem in 18.02 si tot asa. Sincer, nu mai imi bat capul cu ei.

Macar, altii sa stie pe cine sa promoveze si pe cine sa ii lase in pace!

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

Sunt foarte bine venite astfel de posturi,
    Ma batea si pe mine un gand sa promovez provident, mi se parea foarte avantajos, dar acum ca am citit sa se promoveze ei singuri

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    36

Implicit

Sunt si magazine care merita toata lauda: 3 Suisses aproba imediat comisioanele si daca intrebi ceva pe email raspund foarte prompt si la obiect. Daca as mai gasi inca cateva magazine la fel, as fi multumita. Idem pentru Blanche-Porte care face parte din acelasi grup.

Este o idee sa-i laudam pe cei mai buni, astfel nu suntem suspectati ca incalcam regulamentul 2 Parale, iar acesti advertiseri merita cuvinte de lauda.
    Voi ce recomandari aveti?

Daniela este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    5th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    37
    Posturi
    123
    Putere Rep
    32

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Oh, da! 3Suisses si Blanche-Porte merita toate laudele din partea mea. Am fost suspendata din campania 3Suisses doar pentru simplu fapt ca unui anume domn, coleg de forum, i s-a parut ca nu am basca care trebuie pe cap. Am cerut o explicatie, un motiv pentru suspendare, lucru care este stipulat si in termenii si conditiile 2parale, dar nu am primit nici un raspuns din partea lor cum nici din partea 2parale desi le-am cerut explicatii si lor de luni bune si mi-au promis ca o sa primesc un raspuns la problema mea. Nu am stiut ca Blanche-Porte fac partea din acelasi grup cu 3Suisses si am aplicat la campania lor, am incercat sa-i promovez si le-am propus ceva, m-au refuzat, am inteles si am mers mai deoarte numai ca la cateva ore m-am trezit suspendata si din campania lor, tot fara un motiv anume (nici macar nu am apucat sa-i promovez pe undeva).
    Deci da, eu NU recomand 3Suisses si Blanche-Porte pentru ca nu au avut bunul simt de a explica o suspendare, macar puteau trimite un mesaj de genul "nu aveti basca roz, ne pare rau si la revedere".
    Content writer & marketing afiliat

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •