Mersi! Acum macar stu pe cine sa promovez pe fashion! Un + de la mine! (Maine ca azi cica nu mai pot da +!)
Doar mie mi se pare ca ECCO trimite cam multe mesaje?
Signatura lipsa
Am vrut sa notez:
Cred ca numerele de telefon afisate vizibil pe site inseamna venituri in medie cu 30% mai mici pentru afiliati, iar magazinele cunosc foarte bine aceasta situatie.Incepand cu data de 12.aprilie 2013, AtelierulTau.ro a implementat un sistem special pentru afiliatii 2Parale prin care se elimina numerele de telefon pentru userii care au cookie-ul 2Parale.
Astfel asiguram o transparenta maxima si inregistrarea tuturor comisionelor, oferind acestor vizitatori doar optiunea de comanda online.
Atata timp cat voi avea optiuni, voi promova doar magazinele care au o politica corecta fata de afiliati.
De acord cu Puthre aici. Pt mina, lipsa numarului de telefon reprezinta un mic factor de neincredere/suspiciune. Sunt de parere ca orice magazin online ar trebui sa aiba nr de telefon afisate, dar sa nu fie imediat langa butonul de "comanda". Sa fie in header, in drepta sus unde-l au majoritatea, unde au eventual si iconita pt "live chat support", sau in footer, dar daca lipseste de tot, nu-i neaparat un lucru bun.
Signatura lipsa
Ok, e normal sa aiba numere de telefon, dar majoritate magazinelor aveau ceva de genul "comanda online SAU SUNA LA NR. DE TEL SI COMANDA PRIN TELEFON"
Numarul de telefon trebuie tinut in rubrica de contact, care exista pe toate site-urile.
Am un prieten cu magazin online si 7 din 10 comenzi le primeste telefonic. Are numarul de telefon la vedere.
E mult mai simplu sa dai un telefon pt comanda, ti se raspunde imediat la toate nelamuririle, in plus dupa cum iti dau detaliile despre produs iti dai seama ce fel de magazin e, daca e de calitate sau nu.
Ultima modificare făcută de Solimyr; 15th April 2013 la 14:41. Motiv: forgot to make a point
Depinde de nisa magazinului prietenului tau. Sa nu generalizam. Sunt convins ca de fapt nici 50% din comenzi nu se fac telefonic. Eu personal n-am facut nicio comanda telefonic, doar vreo cateva direct pe mail unde am mai schimbat ceva detalii cu respectivele persoane, in rest am cumparat totul prin cosul de cumparaturi.
Intr-adevar, pb e ca unii au nr de telefon imediat langa butonul de comanda si asta nu-i ok pt afiliati. E ok pt magazin, sa-l ajute sa-si creasca vanzarile, insa pb e ca nu se ofera comisioanele pt comenzile telefonice.
Ideal ar fi asa: sa fie un nr de telefon undeva in header sau un footer, in sectiunile obisnuite de contact, si un nr de telefon POATE fi afisat langa butonul de "add to cart" sau altundeva, pus ostentativ, la vedere, dar sa fie ASCUNS atata timp cat traficul vine de la afiliati. Nu-i mare chestie de ascuns din javascript o imagine daca este setat un cookie.
Signatura lipsa
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)