Daca ne apucam toti sa facem o lista nu mai ramane nimeni de promovat. Sunt foarte multi din cate am discutat si cu alti afiliati. Nu stiu cum va mai fi dar deocamdata e de vis
Versiune printabilă
In toata chestia asta sunt doua probleme:
1. advertiserii platesc cand vor pentru ca 2parale "nu ii strange" un pic la usa
2. 2parale, accepta aceste lucruri, pt ca au si ei comisionul lor, le sunt virati banii lunar de la acesti advertiserii, si atunci, este normal, sa nu le plece advertiserii, accepta si chestii din astea urate.
Noi... noi ramanem pe locul 3 ... din pacate si poate ar trebuie sa fim pe primul loc in toata afacerea asta, pt ca in primul rand, le facem vanzari si in al doilea rand, incet incet, transformam dintr-un magazin de nimic (nu in toate cazurile) in adevarate brand-uri!
Si ca sa incep primul: am comisionane de la provident, neaprobate din luna septembrie anul 2012, iar raspunsul lor a fost: in data de 10.02.2013, se vor aproba toate comisioanele mai vechi de 1 luna. Rezultat: nici in ziua de azi. Imi e sila sa ii mai contactez, sa primesc iar aberatii, minciuni, etc..
Si, ii mai promovezi pe provident?
Stai bre, imi scapa mie ceva? Parca dupa 1 luna comisioanele se aproba automat. Cum palaria mea ai comisioane neaprobate din septembrie? Poate neplatite?
nu roby, Asteapta aprobare! Am vrut sa pun si un printscreen, dar am vreo 40 de comisioane de la ei, nu vreau sa ma trezesc cu toate respinse fara motiv!
Din pacate, am investit ceva munca intr-un site, pt promovarea acestora, si il las sa mearga asa de la sine, nu mai investesc nimic in acest moment!
Mai are rost? Am zis si in topic ca i-am contactat, mi-au zis ca platesc luna asta (prin 05.02) ceva avans pt comisioane, maxim in data de 10.02.2013, o sa am toate comisioanele aprobate, platite, etc... si .... suntem in 18.02 si tot asa. Sincer, nu mai imi bat capul cu ei.
Macar, altii sa stie pe cine sa promoveze si pe cine sa ii lase in pace!
Sunt foarte bine venite astfel de posturi,
Ma batea si pe mine un gand sa promovez provident, mi se parea foarte avantajos, dar acum ca am citit sa se promoveze ei singuri:)
Sunt si magazine care merita toata lauda: 3 Suisses aproba imediat comisioanele si daca intrebi ceva pe email raspund foarte prompt si la obiect. Daca as mai gasi inca cateva magazine la fel, as fi multumita. Idem pentru Blanche-Porte care face parte din acelasi grup.
Este o idee sa-i laudam pe cei mai buni, astfel nu suntem suspectati ca incalcam regulamentul 2 Parale, iar acesti advertiseri merita cuvinte de lauda.
Voi ce recomandari aveti? :)
Oh, da! 3Suisses si Blanche-Porte merita toate laudele din partea mea. Am fost suspendata din campania 3Suisses doar pentru simplu fapt ca unui anume domn, coleg de forum, i s-a parut ca nu am basca care trebuie pe cap. Am cerut o explicatie, un motiv pentru suspendare, lucru care este stipulat si in termenii si conditiile 2parale, dar nu am primit nici un raspuns din partea lor cum nici din partea 2parale desi le-am cerut explicatii si lor de luni bune si mi-au promis ca o sa primesc un raspuns la problema mea. Nu am stiut ca Blanche-Porte fac partea din acelasi grup cu 3Suisses si am aplicat la campania lor, am incercat sa-i promovez si le-am propus ceva, m-au refuzat, am inteles si am mers mai deoarte numai ca la cateva ore m-am trezit suspendata si din campania lor, tot fara un motiv anume (nici macar nu am apucat sa-i promovez pe undeva).
Deci da, eu NU recomand 3Suisses si Blanche-Porte pentru ca nu au avut bunul simt de a explica o suspendare, macar puteau trimite un mesaj de genul "nu aveti basca roz, ne pare rau si la revedere".