Din UK: British Affiliate Marketing Comprises 6% of UK Internet Economy
Am retinut ca:
- pentru 1 lira investita s-au intors 11
- siteurile de cashback au aproape o treime
Enjoy!
Versiune printabilă
Din UK: British Affiliate Marketing Comprises 6% of UK Internet Economy
Am retinut ca:
- pentru 1 lira investita s-au intors 11
- siteurile de cashback au aproape o treime
Enjoy!
http://www.affiliates4u.com/media/up.../rev_sites.jpg
Citat:
Responsible for 31% of total advertiser spend, equating to around 217 million pounds, cashback websites such as Quidco and TopCashback are the largest revenue drivers, nearly double the amount of next-in-line coupon / voucher codes (119 million).I would argue that not many in the industry would actually separate cashback and loyalty / reward websites, meaning that the total monopoly that cashback affiliates potentially hold in the market is 48% of advertiser spend, around 336 million.
Citat:
These sites are willing to spend to gain awareness during hard economic times, and they have become an example of how to run a professional affiliate business
o campania cu rata buna de coversie
http://i.imgur.com/BBTSWGm.jpg
Ce pluginuri folositi pentru import de data feed-uri in wordpress? Ati folosit supra CSV ?
Recomandari?
multumesc
Nu m-am mai jucat de peste 1 an cu asa ceva, dar tin minte ca mi-a placut Datafeed Import Plugin for Wordpress (vad ca l-a mai imbunatatit)
Parerea mea e sa treci peste etapa "import feeds" fara sa o folosesti... :)
M-am gandit sa le folosesc intr-o combinatie cu o aplicatie pe Facebook, in site-urile mele nu folosesc datafeed-urile pentru ca vreau sa raman "prietena" cu google :) . Interesant digitalquill si vad ca au o reputatie buna, inca nu am reusit in demo-ul lor sa fac ceva care imi trebuie. Multumesc frumos !
40h fara nici un comision, nu am mai intalnit situatia in ultimele 12 luni :) am facut un test si totul a functionat corect. Interesant, pe la voi cum a fost ieri-azi.
Cateva comisioane pe carti, nu multe.. dar ca-n fiecare zi obisnuita
la fel si aici, nimic suspect