Felicitari pentru cele realizate, poate ne mai povestesti si noua strategii pe blog la tine ;) Ar merge un newsletter :)
Versiune printabilă
Nu, cea mai buna zi era undeva in jur de 40 mil. Deci exista oarecum un background. E vorba de nisa si ..scalabilitate, ce a fost ieri este si rezultatul unei promovari = multe clicks.
pff, m-ai prins :p
Am incercat sa fac o postare motivanta. Sa fim in clar, nici eu nu as fi crezut ca este posibil.
Robyroy: debitez informatii de ceva timp pe seoserv.ro, recititi-le :p studiati, investiti timp si bani, testati - testati - testati.
multumesc!
este o cifra 2p mai mult decat a mea :p
da, asta era ideea postului meu.
il poti folosi unde doresti Dragos
Multumesc, o sa mai povestim. S-ar putea sa existe multe alte recorduri de gen, doar ca eu sunt unul dintre putinii care fac publice rezultatele.
De unde stii care-i cel mai mare comision de ieri? Arata undeva statistici de genu`?
pe prima pagina gasesti cel mai mare comision de ieri ... in plus numarul total de comisioane nu a crescut abrupt la mine in stats ... poate in cazul in care a facut multe com. intr-o campanie in care nu sunt eu inregistrat si asta ar fi avon
Aaa... eu niciodata nu intru pe pagina aia, intru direct pe notifications. E bun de stiut:d
Pe realtime 2p curg banii la leadurile din AVON :) . Cred ca este usor sa faci vreo 1500 de inscrieri pe zi prin retelele sociale, in special facebook.
Stie cineva ce "calitati" trebuie sa aiba un afiliat ca sa aiba acces in campania AVON? eu am intrebat oficial...astept raspunsul!
http://3.bp.blogspot.com/-7HQk4RrCXv...2B15-46-34.jpg
Felicitari! E bine de stiut ca se poate :D
Si legat de campania Avon, o campanie la care mi-as fi dorit sa aplic si sa o promovez, cu atat mai mult cu cat cunosc produsele si catre ce tip de persoane le sunt adresate, cred ca sunt in asentimentul majoritatii afiliatilor care nu se afla in acel cerc restrans ca astfel de campanii nu fac altceva decat sa ne dezamageasca pe noi ceilalti care ne-am fi dorit sa avem acces, mai ales daca e sa ne uitam si dupa cifre (in doar cateva zile au ajuns pe locul 1 la comisioane). Sper ca 2parale sa tina cont si de parerile celorlalti afiliati si pe viitor sa evite lansare unor astfel de campanii restranse ori macar sa nu le mai publice si catre ceilalti afiliatii, e ca si cum ni s-ar pune pe masa un tort mare si apetisant, dar doar cativa dintre noi au voie sa manance din el, restul trebuie sa salivam sau sa inghitim in sec.