E vorba de "procesare" ca nu sunt obligati sa le aprobe :)
Da un mail la 2Parale si explica-le problema, in mod normal trebuiau procesate comisioanele intr-un termen de 30 de zile, cu mici exceptii termenul poate ajunge si la 45 de zile.
Versiune printabilă
Se aproba automat ..daca nu vor ei sa le aproba
Ex: c. aprobate de la un singur advertiser zilele astea .. s-a facut luna de cand sunt inreg.
http://i.imgur.com/6zLpE.jpg
Am trimis un mail la Krumel, poate imi explica el despre ce este vorba, ceea ce nu este ok, se intampla doar din luna decembrie 2012, inainte, comisioanele de la ei (provident) se aprobau mult mai repede, plus de asta, nu iti inregistreaza comision decat atunci cand un vizitatori completeaza un anume forumular, nu trebuie sa si primeasca credit de la ai.
ASteptam, sa vedem care este problema, oricum, ceea ce se intampla nu este ok, si cel mai probabil, o sa ma autoexclud in aceasta campanie.
Krumel lucreaza la Provident ?!
"Probabil unii dintre voi stiu, de ceva timp sint in echipa 2parale. Asta nu inseamna ca am renuntat la SEO si SEM.
In 2parale atributiile mele tin de afiliati, de cei care publica link-urile sau bannerele de afiliati. Noua atitudine in 2parale e de a realiza legaturi de comunicare si transparenta intre afiliati, 2parale si furnizori."
Asta spunea krumel in primul post!
I-am trimis un mail poate ma indruma el cu ceva detalii!
A trecut mult timp de atunci, nu mai colaboreaza cu 2p.
Atunci, nu m-am adresat persoanei potrivite din nestiinta.
Multumes pt info Serban.